Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Pimpelgatan

Attendo Pimpelgatan Gruppbostad är ett nybyggt & modernt boende i Södertälje för dig som behöver särskilt stöd i din vardag & tillhör personkrets 1. På vår gruppbostad kan du leva ett liv på dina egna villkor och samtidigt få möjlighet till glädje och gemenskap med andra.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 6

    Rumsstorlek - 43 kvm

    Talade språk - Svenska

    Särskild fokus - Personkrets 1 inom LSS

    Trädgård

  • Särskild kompetens: Behandling ADL Diagnoser inom autismspektrum Neuropsykiatrisk diagnos Psykisk funktionsnedsättning
Story image

Nybyggd gruppbostad

Attendo Pimpelgatans gruppbostad är ett nybyggt och modernt boende i Södertälje för dig som behöver särskilt stöd och service i din vardag. Boendet tillhör personkrets 1 inom LSS.

Gruppbostaden är ett enplanshus som innefattar sex fullvärdiga lägenheter om ca 43 kvm. De gemensamma utrymmena finns i var sin del av huset där köket vetter mot uteplats och vardagsrum mot grönområde. På uteplatsen har vi utemöbler och gemensam grill till allas förfogande.

Story image

Omsorg på ditt sätt

Oavsett vilken hjälp du behöver, ansvarar vi för att omsorg, aktiviteter och bemötande blir både personligt och professionellt anpassade efter dina önskemål och behov. På vår gruppbostad kan du leva ett liv på dina egna villkor och samtidigt få möjlighet till glädje och gemenskap med andra.

Story image

Engagerade medarbetare

Vi hjälper dig att planera din vardag så att den blir som du vill ha den. Vi finns även till för att stötta vid speciella tillfällen som vid fest eller semester. Hos oss får du en stödperson som ser till att även de andra i personalgruppen vet hur den plan och de mål ni kommit fram till ser ut. All personal är där för att ge just dig bästa möjliga service och hjälp.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?