Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Rönnbergastigen

Attendo Rönnbergastigen gruppbostad ligger på Klockartorpet i Västerås. I omgivningen finns både grönområden med närhet till Mälaren, affärer och bibliotek. Varje lägenhet har en egen köksdel och egen uteplats.

Kontakt

Unit contact image

Adress

  • Rönnbergastigen 5

  • 723 46 Västerås

  • Västmanlands län

  • Visa på karta

Fakta

  • Antal platser - 5

    Talade språk - Svenska

    Trädgård

Story image

Bra bussförbindelser och nära vatten

Attendo Rönnbergastigens gruppbostad ligger på Klockartorpet i Västerås. I omgivningen finns både grönområden med närhet till Mälaren, affärer och bibliotek. Det finns även bra bussförbindelser samt restauranger på gångavstånd. 

Huset består av fem lägenheter på markplan samt gemensamutrymme i form av vardagsrum och kök vi har även en stor gemensam uteplats. Varje lägenhet har en egen köksdel och egen uteplats. Här får du möblera lägenheten själv efter tycke och smak. Runt huset finns en stor härlig trädgård.

Här tränar vi ledrörelse med dig för att upprätthålla rörelser samt öka och bevara kroppskännedomen.

Story image

Du bestämmer över din dag

Du har en stödperson ur personalgruppen som värnar lite extra om dig och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vi hjälper dig att få rätt hjälpmedel och habilitering genom nära samarbete med HAB. Du bestämmer hur din dag och dina mål ska se ut, vi finns som stöd och hjälper dig med genomförandet.

Story image

Medarbetare inom olika områden

Personalgruppen består av undersköterskor, barnskötare och vårdare. Under dagtid måndag till fredag finns en sjuksköterska på plats, övrig tid finns sjuksköterska tillgänglig från Attendos sjuksköterskejour.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?