Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Södra Munkarp 326

Attendo Södra Munkarp 326 är en gruppbostad med 6 lägenheter som är belägen på landsbygden i Höör. Här finns en lummig trädgård som bjuder in till uteaktiviteter.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 6

    Talade språk - Svenska

    Trädgård, Naturnära

Story image

Bemannat dygnet runt

Välkommen till Attendo Södra Munkarp som ligger ca 10 min ifrån Eslöv, Stehag och 15 min bilväg till Höör. En gruppbostad med 6 lägenheter som är belägen på landsbygden med en lummig trädgård med möjlighet för uteaktiviteter.

För att ta sig till och från enheten behöver man ha tillgång till fordonstransport. Antingen med färdtjänst eller med bil. Det är cirka 800 m till närmsta busshållplats.

Södra Munkarp är en gammal skola som är ombyggd till en gruppbostad i slutet av 80-talet. En tillbyggnad stod klart i juni 2017, vilket innebar att alla 6 lägenheterna numera finns på bottenplan.

På nedre plan finns ett stort gemensamt rum där dem boende kan umgås. Där kan dem tex. kan fika, baka, titta på tv/film tillsammans och ovanvåningen finns rymliga personalutrymme. Vi har egen verksamhetsbil som gör att vi har möjlighet att ta med boende på utflykt. Boendet är bemannat dygnet runt. Som boende här har du inflytande och är delaktig i hur ditt vardagsstöd ska se ut.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?