Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Stålgatan

Attendo Stålgatan gruppbostad ligger i Slavsta i Uppsala. Boendet består av fem lägenheter och en baslägenhet i samma trappuppgång. På Stålgatan får du stöd och service med det du behöver hjälp med, tillsammans sätter vi också mål om du har saker du vill utvecklas i och träna på.

Kontakt

Adress

Fakta

  • Antal platser - 5

    Talade språk - Svenska

  • Särskild kompetens: Personkrets 1 enligt 9:9 § LSS
Story image

Alltid tillgång till personal och gemenskap

Attendo Stålgatan gruppboende ligger i Slavsta i Uppsala. Boendet består av fem lägenheter och en baslägenhet i samma trappuppgång. Du bor i egen lägenhet med många grannar i huset men har alltid tillgång till personal och gemenskap i basen. Du väljer själv om personalen ska stötta dig i din lägenhet eller om du vill komma till basen för sällskap och stöd.

Slavsta är ett lugnt, naturskönt område med hästhagar åt ena hållet och 10 minuters bussresa till centrum åt andra hållet. Vi uppmuntrar till social gemenskap med olika aktiviteter i basen. Vi har lördagshäng och turas om att laga gemensamma middagar.

Story image

Medarbetare dygnet runt

På Stålgatan finns personal dygnet runt och bemanningen anpassas efter behovet i gruppen. Alla har en egen kontaktperson som har lite extra ansvar för dig, dina behov, önskningar och kontakter med anhöriga, myndigheter mm. På Stålgatan får du stöd och service med det du behöver hjälp med, tillsammans sätter vi också mål om du har saker du vill utvecklas i och träna på.

Story image

Olika aktiviteter och utflykter

På helgerna har vi olika aktiviteter och utflykter som vi planerar tillsammans. Ibland tillsammans med andra och ibland själv med personal. Stålgatan har även vårdhundar som besöker boendet ibland. Boendet har en egen buss för utflykter, inköp mm.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?