Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Vintrosagatan 58

Vintrosagatan 58 är en gruppbostad i Hagsätra och består av 5 rymliga lägenheter med tillgång till gemensamma utrymmen där vi umgås och deltar i vardagens sysslor.

Kontakt

Adress

Fakta

  • Antal platser - 5

    Talade språk - Svenska

Story image

Individuellt anpassat stöd efter dina önskemål

Vintrosagatan 58 ligger i Hagsätra nära centrum. Gruppboenden ligger i en bostadsrättsförening och består av 5 rymliga lägenheter och tillgång till gemensamma utrymmen där vi umgås och deltar i vardagens sysslor. På Vintrosagatan 58 får du extra guldkant på tillvaron genom ett brett utbud av aktiviteter, du bestämmer själv utflyktsmål då vi har egen buss. Målet för oss som arbetar på Vintrosagatan 58 är att erbjuda den bästa möjliga stöd anpassad efter just dina behov.

Huset tillhör en bostadsrättsförening. Gruppbostaden har fem fullvärdiga lägenheter, Varje lägenhet är utrustad med kök och badrum. Boendena har även tillgång till gemensamhetsutrymme i en servicelägenhet som består av kök, matplats, vardagsrum och  balkong.

Story image

Kontaktmannaskap och genomförandeplan

För oss på Vintrosagatan betyder omsorg att vi utformar bemötandeplaner tillsammans med den boende. Att varje boende har en egen stödperson, samt att vi följer upp nöjdheten hos våra boende regelbundet.

Story image

Kompetens inom både pedagogik och omsorg

Hos oss arbetar engagerade medarbetare med lång erfarenhet och bred kunskap. Teamet vintrosagatan 58 består av stödassistenter och stödbiträden. Dessutom samarbetar vi med andra aktörer så som LSS hälsan, primärvården, psykiatrin, habilitering etc.

Story image

Matglädje

Vi stödjer dig med din matlagning och hjälper dig att handla det du behöver. Utifrån önskemål lagar vi även gemensam måltider med dem som
vill. Maten och måltiden ska präglas av lugn och harmoni och innebära matglädje.

Quote

"Jag gillar att vi har högt i tak och individfokus."

Devider

Habibah Kebenge

Medarbetare

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?