Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Regattagatan

Här erbjuds du ett meningsfullt arbete med friskvårdsprofil och du kan välja om du vill göra en del av arbetsdagen utomhus. Vi finns på vackra Öster Mälarstrand nära till både Mälarens strand och Mälarparken.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 13

    Talade språk - Svenska

Story image

Meningsfullt arbete med friskvårdsprofil

Attendo Regattagatans daglig verksamhet är auktoriserad som utförare av daglig verksamhet enligt LOV och har plats för tretton personer i Västerås. Vi vänder oss till dig med omfattande funktionshinder och som har LSS- beslut för daglig verksamhet. Du erbjuds ett meningsfullt arbete med friskvårdsprofil och du kan välja om du vill göra en del av arbetsdagen utomhus. Verksamheten finns på vackra Öster Mälarstrand nära till både Mälarens strand och Mälarparken.

I ett falurött enplanshus, med en yta på 260 kvm, finns den dagliga verksamheten helt ombyggd och helrenoverad. Lokalen är fördelad på sex rum, två handikapptoaletter, ett badrum med höj och sänkbart badkar, personalutrymmen, kök samt en stor uteplats mot sjösidan. I lokalen finns även takliftar monterade.

Egna önskemål och behov som styr dagen

Som deltagare har du en stödperson i personalgruppen som ser till att det är dina egna önskemål och behov som styr hur dina arbetsdagar ska se ut. Friskvårdsprofilen innebär bland annat att du kan välja att ha en del av din arbetsdag genom sinnestimulering eller rörelse utomhus, inomhus eller i badet.

Story image

Medarbetare inom olika områden

Alla vi som arbetar här har ett intresse för friskvård. Medarbetargruppen består av undersköterskor, barnskötare och sjuksköterska. Vissa av undersköterskorna är även diplomerade massageterapeuter och har utbildning i taktil massage eller någon annan form av friskvårdsutbildning.

Quote

"Vårat läge och våra vackra omgivningar inspirerar till utevistelse. Brukarna får sinnesupplevelser av årets alla skiftningar och får uppleva naturen på nära håll."

Devider

Anne-lie Renström

Platsansvarig

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?