Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Segerstadsvägen 88-90, Gruppbostad för vuxna i Växjö

Attendo Segerstadsvägen 88-90 ligger vackert inbäddat i ett skogsområde och kan erbjuda trygghet och ett flertal aktiviteter utifrån den enskilde individens behov.

Kontakt

Unit contact image

Adress

  • Segerstadsvägen 88-90

  • 352 63 Växjö

  • Kronobergs län

  • Visa på karta

Fakta

  • Antal platser: 9

    Talade språk: Svenska

  • Naturnära

Story image

Erbjuder trygghet och ett flertal aktiviteter

Attendo Segerstadsvägen, eller Snälltåget som vi också kallas, består av två bostäder med särskild service för vuxna samt daglig verksamhet. Verksamheten ligger natursköna Växjö, inbäddat i ett skogsområde och kan erbjuda trygghet och ett flertal aktiviteter utifrån den enskilde individens behov.

På Attendo Segerstadsvägen finns nio lägenheter med närhet till den vackra naturen. I ett fristående hus på tomten bedriv den dagliga verksamheten, där aktiviteter och enklare arbeten och uppgifter på datorn utförs.

Story image

Tydliggörande pedagogik

Vi arbetar med tydliggörande pedagogik, där målet är att skapa trygghet och förutsägbarhet i vardagen. En genomförandeplan upprättas där målsättningar finns för att förtydliga uppdraget. Ett nära samarbete med nätverk i form av anhöriga, god man och andra närstående är en viktig del av detta.

Egen kontaktman som värnar om dig

Du har en kontaktman i personalgruppen som värnar lite extra om dig. De boendes behov av intergritet och självbestämmande är det centrala i vår kontakt. Personalgruppen arbetar som ett team där varje boendes behov sätts i fokus.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?