Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Kärrstorpsvägen 31

Attendo Kärrstorpsvägen 31 ligger i vacker miljö i Stehag. Här kan du som tillhör personkrets 1 utvecklas & känna sammanhang.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser: 7

    Talade språk: Svenska

    Särskild fokus: Personkrets 1 enligt 9 § 9 & 10 LSS

  • Särskild kompetens: Prader Willis Personkrets 1 enligt 9:9 § LSS Personkrets 1 enligt 9:10 § LSS
Story image

En miljö för utveckling och känsla av sammanhang

På Attendo Kärrstorpsvägen 31, Stehag, erbjuder vi ett boende i en trygg och vacker miljö där du har möjlighet att utvecklas och känna sammanhang, meningsfullhet och delaktighet. Vi vänder oss till dig som tillhör personkrets 1, enligt LSS. Din upplevelse av att få ett gott bemötande och känna trygghet är en förutsättning för att andra delar i livet ska fungera så som på arbetet, i fritiden och i sociala gemenskaper.

Boendet är ett gammalt charmigt hus med sju stycken fullt utrustade lägenheter på två plan, tre lägenheter på första plan och fyra stycken lägenheter på andra plan. På andra plan finns det även en stor balkong. Utanför huset finns en stor parkliknande trädgård med gräsmattor, bärbuskar och fruktträd. På andra sidan vägen finns en stor skog med upplyst motionsslinga. Boendet ligger beläget i Stehag, som är en mindre by i Eslövs Kommun. Det ligger avskilt från övriga hus men en kortare promenad  tar en till både buss- och tåg. Nere i byn finns bland annat matbutik och pizzeria.

Avstånd till större orter är Malmö 47 km, Lund 31 km och Helsingborg 63 km.

Öppna och lyhörda för dina behov

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårt arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Som boende har du en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor, funderingar eller behöver stöd med det lilla extra.

De flesta boende har någon form av dagverksamhet. Fritiden ägnas sedan åt en mängd olika aktiviteter såsom bad, bowling, utflykter, bio och dans. Allt utifrån individuella önskemål.

Story image

Medarbetare dygnet runt

På enheterna finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar och kan därför bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer.

Det finns tillgång till sjuksköterska och arbetsterapeut vid behov. Verksamheten leds av verksamhetschef och platsansvarig som har kontor på Kärrstorpsvägen 31. En kvalitetssamordnare ansvarar för kvalitetsutveckling samt händelse- och avvikelsehantering.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?