Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Kärrstorpsvägen 33

På Attendo Kärrstorpsvägen 33, Stehag, erbjuder vi ett boende i en trygg och vacker miljö där du har möjlighet att utvecklas och känna sammanhang, meningsfullhet och delaktighet. Vi vänder oss till dig som tillhör personkrets 1, enligt LSS.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser: 5

    Talade språk: Svenska

    Byggt år: 2010

  • Särskild kompetens: Personkrets 1 enligt 9:9 § LSS
Story image

För dig som tillhör personkrets 1, enligt LSS

På Attendo Kärrstorpsvägen 33, Stehag, erbjuder vi ett boende i en trygg och vacker miljö där du har möjlighet att utvecklas och känna sammanhang, meningsfullhet och delaktighet. Vi vänder oss till dig som tillhör personkrets 1, enligt LSS. Din upplevelse av att få ett gott bemötande och känna trygghet är en förutsättning för att andra delar i livet ska fungera så som på arbetet, i fritiden och i sociala gemenskaper.

Boendet byggdes 2010 och har sex stycken lägenheter, varav den ena lägenheten är gemensamhetsutrymme, byggt i en plan. Var lägenhet har en liten inhägnad täppa utanför altandörren. Utanför dörrarna kan man njuta av en stor, parkliknande, trädgård med gräsmattor och bärbuskar. Det finns även en sinnesroträdgård för extra avkoppling. På andra sidan vägen finns en stor skog med upplyst motionsslinga. Boendet ligger beläget i Stehag, som är en mindre by i Eslövs Kommun. Det ligger avskilt men en kortare promenad tar en till både buss- och tåg. Nere i byn finns bland annat matbutik och pizzeria.

Avstånd till större orter är Malmö 47 km, Lund 31 km och Helsingborg 63 km.

Story image

Öppna och lyhörda för dina behov

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårt arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Som boende har du en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor, funderingar eller behöver stöd med det lilla extra.

De flesta boende har någon form av dagverksamhet. Fritiden ägnas sedan åt en mängd olika aktiviteter såsom bad, bowling, utflykter, bio och dans. Allt utifrån individuella önskemål.

Story image

Medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse

På enheterna finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar och kan därför bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer.

Det finns tillgång till sjuksköterska och arbetsterapeut vid behov. Verksamheten leds av verksamhetschef och platsansvarig som har kontor på Kärrstorpsvägen 31. En kvalitetssamordnare ansvarar för kvalitetsutveckling samt händelse- och avvikelsehantering.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?