Attendo Klastorpsvägen

Attendo Klastorpsvägen är en gruppbostad för vuxna i Eskilstuna. Verksamheten är för personer med beslut enligt LSS & som tillhör personkrets 1. Boendet ligger beläget i en harmonisk omgivning med endast en kort promenad till flera badplatser, promenadsträckor och skog.

Kontakt

Adress

  • Klastorpsvägen 2

  • 632 33 Eskilstuna

  • Södermanlands län

  • Visa på karta

Fakta

  • Antal platser - 6

    Talade språk - Svenska

    Byggt år - 2019

Story image

Sjuksköterska att tillgå dygnet runt

Attendo Klastorpsvägen, en nybyggd och anpassad gruppbostad i Eskilstuna kommun. Verksamheten vänder sig till personer som har beslut enligt LSS och som tillhör personkrets 1.

Leds av en trygg verksamhetschef och boendet är bemannad dygnet runt med kunnig personal som är utbildad inom LSS. Det finns även sjuksköterska att tillgå dygnet runt.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Story image

Harmonisk omgivning

Boendet ligger beläget i en harmonisk omgivning med endast en promenad till flera badplatser, promenadsträckor och skog.

Lägenheterna är byggda med hög standard på ca 43 kvm med fullutrustat kök och toalett. Lägenheterna är utformade med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för en öppen och harmonisk känsla. Dessa är disponerade i en nybyggd tvåvåningsvilla med gemensamma utrymmen och en gemensam trädgård. Vissa av lägenheterna har även egen uteplats.

Story image

Egen kontaktperson och sjuksköterska

Alla som bor på Attendo Klastorpsvägen får en kontaktperson och en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vi gör tillsammans upp en individuell plan för dig så du får den omvårdnad och omsorg som är anpassad för dig. Allt dokumenteras i en genomförandeplan som vi regelbundet följer upp tillsammans med dig.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?