Attendo Lupingatan

Attendo Lupingatan i Höganäs är ett vackert beläget gruppboende med 6 lägenheter & uteplats som vänder sig till personkategori 1. Gruppboendet ligger belägen i utkanten av den Höganäs som ligger vackert på Kullhalvön, med tillgång allmänna kommunikations medel runt husknuten. Närhet till vacker natur med finns stövområde och hav.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 6

    Talade språk - Svenska, Afgahnska

    Byggt år - 2017

Boende som vänder sig till personer som tillhör PK1

Attendo Lupingatan 1 i Höganäs, ett gruppboende med 6 lägenheter alla med egen uteplats som vänder sig till personer som tillhör Personkrets 1.

Gruppboendet ligger belägen i utkanten av den Höganäs som ligger vackert på Kullhalvön, med tillgång allmänna kommunikations medel runt husknuten. Närhet till vacker natur med finns stövområde och hav.

Inom enheten finns sex egna lägenheter på 1 plan och en del har tillgång till egen uteplats. Tillgång finns även till gemensamma utrymmen.

Öppna och lyhörda för dina behov

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårat arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor, funderingar eller behöver hjälp med att t.ex. handla, besöka läkare eller tandläkare.

De flesta boende har någon form av dagverksamhet. Fritiden ägnas sedan åt en mängd olika aktiviteter såsom bad, bowling, utflykter, bio och dans. Allt utifrån individuella önskemål!

Medarbetare dygnet runt

På enheterna finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer, även sjuksköterska finns tillhands vid behov. Verksamheten leds av verksamhetschef och biträdande verksamhetschef samt platsansvarig. En kvalitetssamordnare ansvarar för kvalitetsutveckling samt händelse- och avvikelsehantering.