Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Nysättravägen

Attendo Nysättravägens gruppbostad är ett boende för dig som är vuxen med Prader Willi Syndrom (PWS). Gruppbostaden är belägen nära promenadstråk och bad.

Kontakt

Unit contact image

Adress

 • Nysättravägen 7

 • 152 49 Södertälje

 • Stockholms län

 • Visa på karta

Fakta

 • Antal platser: 6

  Lediga platser: Ja

  Talade språk: Svenska

  Särskild fokus: Prader Willis Syndrom

  Byggt år: 2016

 • Särskild kompetens: Prader Willis syndrom
Story image

För vuxna med Prader Willi Syndrom (PWS)

Attendo Nysättravägens gruppbostad är ett boende för dig som är vuxen med Prader Willi Syndrom (PWS). Vi öppnade 1 december 2016 i en helt nybyggd tvåplansvilla belägen i Brunnsäng, Södertälje.

Nysättravägens gruppbostad har 6 moderna, fullt utrustade lägenheter med  wi-fi och digital tv-lösning. Lägenheterna har en öppen planlösning med sovrum, köksavdelning vardagsrum och stora badrum. Gruppbostaden har ett gemensamt vardagsrum och matrum för samtal och gemensamma aktiviteter kvällstid.

Gruppbostaden är belägen nära promenadstråk och bad.

Story image

Stödassistenter med specialintresse

Medarbetarna är stödassistenter med specialintresse för kost, motion, kreativ fritid.

I nära samarbete med Ljusnevägens gruppbostad i Bagarmossen, Stockholm, utbildas personalen i PWS-metodik.

Story image

Strukturerad vardag med utrymme att växa

På Nysättravägen är verksamheten anpassad för personer med PWS med individuellt anpassad kost, bemanning dygnet runt, nära samarbete med vårdgivare och psykiatri. Verksamheten bygger en strukturerad vardag med utrymme att växa och utvecklas med stöd av en lyhörd och respektfull personalgrupp, där varje individs önskemål och behov tillgodoses.

Vi strävar efter att alla ska vara med och kunna påverka verksamheten både i grupp, genom boendemöten och individuellt, genom regelbundna stödpersonsamtal. Aktiviteter och friskvård är en hörnsten och en central del i verksamheten.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?