Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Petuniastigen

På Attendo Petuniastigens gruppbostad i Värmdö erbjuder vi ett boende i en trygg och vacker miljö där du har möjlighet att utvecklas, känna sammanhang och mening.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser: 5

    Talade språk: Svenska

Story image

Gott bemötande och känna trygghet

På Attendo Petuniastigens gruppbostad i Värmdö erbjuder vi ett boende i en trygg och vacker miljö där du har möjlighet att utvecklas, känna sammanhang och mening. Din upplevelse av att få ett gott bemötande och känna trygghet är en förutsättning för att andra delar i livet ska fungera, som på arbetet, på fritiden och i en social gemenskap.

Gruppbostaden ligger i Mörtnäs på Värmdö, några minuters promenad från Mölnviks centrum och med närhet till hav och natur. Gruppbostaden är ett nybyggt hus i två våningar med fem lägenheter. Alla lägenheter är ljusa och moderna med en öppen planlösning samt balkong eller uteplats. På nedre plan finns ett gemensamt kök kombinerat med vardagsrum, en stor tvättstuga samt en stor altan där vi kan grilla och umgås under fina sommardagar och kvällar.

Story image

Öppna och lyhörda för dina behov

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårat arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till.

Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor eller funderingar. Varje måndag har vi boendemöten där vi tar upp gemensamma frågor och önskemål om mat och aktiviteter.

Story image

På dina villkor

På Attendo Petuniastigen finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar, som kan bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer.

Med fokus på det som fungerar, stärks du som person och får en ökad självständighet. För att få en helhetsbild söker vi samverkan med olika aktörer i samhället för aktiviteter.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?