Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Trollesundsvägen 41

Attendo Trollesundsvägen 41 är en gruppbostad i Bandhagen, Stockholm. Här finns 5 lägenheter samt en servicelägenhet med tillhörande gemensamhetsutrymme.

Kontakt

Adress

  • Trollesundsvägen 41

  • 124 32 Stockholm

  • Stockholms län

  • Visa på karta

Fakta

  • Antal platser: 6

    Talade språk: Svenska

Story image

Håll dig för dig själv eller var i sällskap

Trollesundsvägen 41 är en gruppbostad bestående av fem fullvärdiga lägenheter samt en fullvärdig servicelägenhet med tillhörande gemensamhetsutrymme. 

Gruppbostaden är belägen i ett flerfamiljshus. Gruppbostaden har fem fullvärdiga lägenheter samt en fullvärdig servicelägenhet, ingen av lägenheterna ligger i direkt anslutning till gemensamma utrymmen. Fyra av lägenheterna ligger på samma våningsplan som de gemensamma utrymmena och två ligger i nära anslutning i trapphuset.

Story image

Kontaktmannaskap och pedagogiska arbetssätt

Vi lägger stort fokus på individens önskemål vad gäller egna intressen och arbetar aktivt med att uppmuntra våra brukare till att delta på aktiviteter både inom och utanför verksamheten. Målet är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor utifrån var och ens förutsättningar och behov.

Utgångspunkten för det pedagogiska arbetet är en kartläggning av den enskilda individens färdigheter och intressen, men också hans eller hennes svårigheter. Ett vanligt hjälpmedel inom den tydliggörande pedagogiken är ett visuellt schema/dagsplan. Vi arbetar kontinuerligt med visuellt stöd för att öka individens självständighet.

Story image

Kompetens inom både pedagogik och omsorg

Arbetet leds av verksamhetschef. Det finns även en samordnare i arbetsgruppen. Personalen har en relevant utbildning och samtliga har lång erfarenhet av att arbeta med funktionsnedsatta. Det är en stabil arbetsgrupp med mycket glädje, motivation och engagemang. 

Matglädje på Trollesundsvägen 41

Den enskilde tillagar alla sina måltider i sin egen lägenhet med stöd av personal vid behov. Ibland anordnas gemensamma middagar och grillkvällar vid utifrån önskemål och aktivitet.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?