Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Bränningevägen

Till korttidsboendet Attendo Bränningevägen kommer barn och ungdomar för att ha roligt tillsammans med kompisar och medarbetare. Vi har bemanning dygnet runt och anpassar antal medarbetare efter behov.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser: 8

    Talade språk: Svenska

  • Jourplatser, Centralt

Story image

Ett korttidsboende för barn och ungdomar

Till Attendo Bränningevägens korttidshem (tidigare Kullen) kommer barn och ungdomar för att ha roligt tillsammans med kompisar och medarbetare. Vi har bemanning dygnet runt och anpassar antal medarbetare efter behov. Alla barn/ungdomar har en egen kontaktperson som har lite extra ansvar för varje enskilds behov, önskningar och kontakter.

En målsättning för oss är att alla barn och ungdomar, flickor och pojkar ska erbjudas en möjlighet till en positiv och meningsfull fritid som bygger på delaktighet och individuellt anpassade aktiviteter. Vi skräddarsyr aktiviteter och vistelsen hos oss utifrån vad barnen själva tycker om att göra och vi uppmuntrar till både fysiska och lugna aktiviteter. Varje barn och ungdom möts med stor lyhördhet och respekt.

Story image

Tydliggörande pedagogik och visuell kommunikation

Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och visuell kommunikation. Bilder, schema, teckenstöd, sociala berättelser mm som alltid integreras i verksamheten utifrån det enskilda behovet.

Alla barn och ungdomar får ett eget rum som de återvänder till.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?