Hitta en specifik verksamhet genom att filtrera
Attendo Bränninge

Attendo Bränninge

Attendo Bränninge korttidshem är beläget i ett naturskönt villaområde i Skarpnäck. Målgruppen är barn mellan 0-21 år och grupperna är anpassade utifrån barnens olika behov.

Attendo Bränningevägen

Attendo Bränningevägen

Till Attendo Bränningevägens korttidsboende kommer barn och ungdomar för att ha roligt tillsammans med kompisar och medarbetare. Vi har bemanning dygnet runt och anpassar antal medarbetare efter behov.

Attendo Bullerbo

Attendo Bullerbo

Attendo Bullerbo korttidsboende ligger i Ösmo, mellan Stockholm och Nynäshamn. Vi finns i natursköna omgivningar med närhet till natur med möjligheter till bad, promenader, fiske och lek.

Attendo Lillhagsvägen 24

Attendo Lillhagsvägen 24

Lillhagsvägen 24 ligger i ett naturskönt område nära Älvsjöbadet. Gruppboendet ligger i en bostadsrättsförening och består av 5 rymliga lägenheter.

Attendo Lillhagsvägen 5

Attendo Lillhagsvägen 5

Lillhagsvägen 5 är ett korttidsboende som ligger i ett naturskönt område nära Älvsjöbadet. Huset består av 5 rymliga och ljusa lägenheter och gemensamma utrymmen där vi umgås och deltar i vardagens sysslor.

Attendo Smedhagen

Attendo Smedshagen

Attendo Smedshagen är ett korttidshem för dig som är vuxen och tillhör personkrets 1 LSS. Vi erbjuder individuellt anpassat stöd efter dina önskemål och behov.