10 resultat
10
Attendo Bränninge

Attendo Bränninge

Stockholm

Attendo Bränninge korttidsboende är beläget i ett naturskönt villaområde i Skarpnäck. Målgruppen är barn mellan 0-21 år och grupperna är anpassade utifrån barnens olika behov.
Attendo Bränningevägen

Attendo Bränningevägen

Stockholm

Till korttidsboendet Attendo Bränningevägen kommer barn och ungdomar för att ha roligt tillsammans med kompisar och medarbetare. Vi har bemanning dygnet runt och anpassar antal medarbetare efter behov.
Attendo Bullerbo

Attendo Bullerbo

Ösmo

Attendo Bullerbo korttidsboende ligger i Ösmo, mellan Stockholm och Nynäshamn. Vi finns i natursköna omgivningar med närhet till natur med möjligheter till bad, promenader, fiske och lek.
Attendo Lillhagsvägen 24

Attendo Lillhagsvägen 24

Stockholm

Attendo Lillhagsvägen 24 ligger i ett naturskönt område nära Älvsjöbadet i Stockholm. Gruppboendet ligger i en bostadsrättsförening och består av 5 rymliga lägenheter.
Attendo Lillhagsvägen 5

Attendo Lillhagsvägen 5

Stockholm

Attendo Lillhagsvägen 5 är ett korttidsboende som ligger i ett naturskönt område nära Älvsjöbadet. Huset består av 5 rymliga och ljusa lägenheter och gemensamma utrymmen där vi umgås och deltar i vardagens sysslor.
Attendo Smedhagen

Attendo Smedshagen

Stockholm

Attendo Smedshagen är ett korttidsboende för dig som är vuxen och tillhör personkrets 1 LSS. Vi erbjuder individuellt anpassat stöd efter dina önskemål och behov.
Attendo Stureby

Attendo Stureby

Stockholm

Attendo Stureby korttidsboende i Enskede är beläget i en villa i ett lugnt område söder om Stockholm. Runt korttidshemmet har vi en stor trädgård där vi har möjlighet att utföra många olika aktiviteter samt både bio- och multimediarum för interaktiva dataspel.
Attendo Stålbogavägen

Attendo Stålbogavägen

Stockholm

Attendo Stålbogavägen är ett korttidsboende för barn och ungdomar i Bandhagen, Stockholm. Här erbjuds en positiv och meningsfull fritid.

Visar 8 av 10

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?