Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Korttidsboende

Syftet med korttidsvistelse utanför det egna hemmet är att personer som tillhör personkretsen ska erbjudas miljöombyte och rekreation, men också att ge anhöriga avlösning i omvårdnadsarbetet. Insatsen kan därför delvis ses som ett alternativ till avlösarservice. Korttidsvistelsen ska också ge individen möjlighet till personlig utveckling.

Sök :
hero icon left
hero icon right

Korttidsboende för vuxna

Våra korttidsboenden för vuxna riktar sig till dig som tillfälligt behöver komma hemifrån och få lite ny stimulans. Vi ser till att du får en trevlig och stimulerande vistelse hos oss med fokus på aktiviteter och social samvaro. Vi lägger upp dagen efter dina behov och önskemål och det kan till exempel vara en trevlig utflykt på förmiddagen, kanske till simhallen eller till ett spännande museum. Eftermiddagen är vi kanske hemma och bakar eller spelar spel. Vårt mål är att du ska känna dig fylld av energi och självförtroende när du åker hem igen.

Korttidsboende för barn och unga

Ibland kan det vara skönt att komma hemifrån ett tag. Det ger omväxling och tillfälle att ha extra roligt. Vi erbjuder korttidsboende för dig som är upp till 23 år. Här får du miljöombyte, avkoppling, möjlighet att träffa nya vänner och tillfälle att prova på nya saker. Vi hittar på många roliga saker som du antingen kan göra tillsammans med dina kompisar eller individuellt. Det kan vara allt från ridning, bad och bowling till bio- och restaurangbesök.