Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Lillhagsvägen 5

Attendo Lillhagsvägen 5 är ett korttidsboende som ligger i ett naturskönt område nära Älvsjöbadet. Huset består av 5 rymliga och ljusa lägenheter och gemensamma utrymmen där vi umgås och deltar i vardagens sysslor.

Kontakt

Adress

Fakta

  • Antal platser: 5

    Talade språk: Svenska

Story image

Du bestämmer utflyktsmål

Lillhagsvägen ligger i ett naturskönt område nära Älvsjöbadet. Huset har fem ljusa fullvärdiga lägenheter. Varje lägenhet är utrustad med kök och badrum. Boendena har även tillgång till gemensamhetsutrymme som består av kök, matplats, vardagsrum, en stor uteplats med utsikt över Älvsjöbadet.

På Lillhagsvägen får du extra guldkant på tillvaron genom ett brett utbud av aktiviteter, du bestämmer själv utflyktsmål då vi har egen buss. Målet för oss som arbetar här är att erbjuda den bästa möjliga stöd anpassad efter just dina behov.

Story image

Varje boende har en egen stödperson

Omsorg för oss på Lillhagsvägen 5 består exempelvis av utformning av bemötandeplan tillsammans med den boende. Att varje boende har en egen stödperson, samt att varje enskild boende har en egen uppföljning tillsammans med sin stödperson varje år.

Story image

Engagerad och motiverade medarbetare

Hos oss arbetar engagerad och motiverade medarbetare med lång erfarenhet och bred kunskap. Teamet Lillhagsvägen 5 består av stödassistenter och stödbiträden. Dessutom samarbetar vi med andra aktörer så som primärvården, psykiatrin, habilitering etc.

Story image

Matglädje

Vi stödjer dig med din matlagning och hjälper dig att handla det du behöver. Utifrån önskemål lagar vi även gemensam måltider med dem som vill. Maten och måltiden ska präglas av lugn och harmoni och innebära mat glädje.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?