Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Lillhagsvägen 24

Attendo Lillhagsvägen 24 ligger i ett naturskönt område nära Älvsjöbadet i Stockholm. Gruppboendet ligger i en bostadsrättsförening och består av 5 rymliga lägenheter.

Kontakt

Adress

Fakta

  • Talade språk: Svenska

Story image

Brett utbud av aktiviteter

Lillhagsvägen 24 ligger i ett naturskönt område nära Älvsjöbadet. Gruppboendet ligger i en bostadsrättsförening och består av fem ljusa och fullvärdiga lägenheter utrustade med kök och badrum.

Boendena har även tillgång till gemensamhetsutrymme som består av kök, matplats, vardagsrum och en balkong.

På Lillhagsvägen 24 får du extra guldkant på tillvaron genom ett brett utbud av aktiviteter, du bestämmer själv utflyktsmål då vi har egen buss. Målet för oss som arbetar på här är att erbjuda bästa möjliga stöd anpassad efter just dina behov.

Story image

Alla har egen stödperson

Omsorg för oss på Lillhagsvägen består exempelvis av utformning av bemötandeplan tillsammans med den boende. Att varje boende har en egen stödperson, samt att varje enskild boende har en egen uppföljning tillsammans med sin stödperson varje år.

Story image

Medarbetare inom olika områden

Hos oss arbetar engagerade medarbetare med lång erfarenhet och bred kunskap. Teamet Lillhagsvägen 24 består av stödassistenter och stödbiträden. Dessutom samarbetar vi med andra aktörer så som primärvården, psykiatrin, habilitering etc.

Story image

Matglädje

Vi stödjer dig med din matlagning och hjälper dig att handla det du behöver. Utifrån önskemål lagar vi även gemensamma måltider med dem som vill. Maten och måltiden ska präglas av lugn och harmoni och innebära matglädje.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?