Hoppa till huvudinnehåll

Tillsammans med Hemsö och Maxim arkitekter har Attendo arbetat fram planritningarna till det nya LSS-boendet som nu håller på att förverkligas i Gävle. Baserat på gemensamma erfarenheter byggs gruppbostaden för att skapa en boendemiljö där man har avlägsnat korridorer och sterila miljöer. Istället har man planerat mysiga mötesplatser och rum med färgsättningar i varma jordfärger för att skapa en hemliknande och trygg atmosfär.

2023-12-20

Det är helt fantastiskt att en av våra medarbetare från Attendos Barnboende i Ösmo tog hem det stora priset som Omsorgshjälte! Av 2500 medarbetare så var det just Denise Lorentzson som kammade hem priset! Stort, stort grattis! 🤩🙏🏻"Idag stod det klart att det var Denise Lorentzson som skulle ta hem titeln Årets omsorgshjälte i segmentet LSS och IOF.

2023-12-18

Öppna första luckan! Årets julkalender från Unika är äntligen här! Häng med Kevin, Simon, Chloe och de andra när vi försöker skapa en julshow.. och allt går fel! En julkalender om vänskap, rätten att få vara sig själv och bara allmänt kaos.

2023-12-01

På den dagliga verksamheten Augustendal träffas personer med olika funktionsvariationer och dagarna fylls med promenader, uteaktiviteter och skapande av olika slag.

2023-10-31