Hoppa till huvudinnehåll

Årets omsorgshjälte inom LSS! Grattis Denise Lorentzon!

2023-12-18
Det är helt fantastiskt att en av våra medarbetare från Attendos Barnboende i Ösmo tog hem det stora priset som Omsorgshjälte! Av 2500 medarbetare så var det just Denise Lorentzson som kammade hem priset! Stort, stort grattis! 🤩🙏🏻"Idag stod det klart att det var Denise Lorentzson som skulle ta hem titeln Årets omsorgshjälte i segmentet LSS och IOF.

Dela

Omsorgshjälte LSS Attendo

Under hemlighetsmakeri har chefer och kollegor på barnboendet Lyckebo förberett utnämningen och kallat in Denise till ett påhittat möte som en del av överraskningsmomentet.Denise var både omtumlad och rörd när hon tog emot priset från Attendos segmentschef Stina Holmlund Kelly tillsammans med regionchef Christina Grell, verksamhetschef och alla kollegorna.- Jag har världens roligaste jobb! Att arbeta med barn i behov av stöd och hjälp är enormt stimulerande och lärorikt - varje dag.

Tacksam för det och för att få denna fina utmärkelse idag. Denise har varit en hjälte och en trygg punkt för barnen på Lyckebo sedan 2006, i samband med att LSS verksamheterna i Ösmo övergick till Attendo. Enligt hennes chef Linda Broman är Denise inte bara en klippa för barnen utan väldigt värdefull inspirationskälla för kollegorna i Ösmo - Denise är en otroligt kunnig och engagerad medarbetare som finns där för barnen. Hon är positiv och prestigelös och har en ständig lust att hitta förbättringar i verksamheten, säger hennes chef Linda Broman. Stort grattis Denise!"