Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Hemtjänst Hägersten-Liljeholmen

Vi hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar alla insatserna tillsammans med dig så att det blir på det sätt du önskar.

Kontakt

Unit contact image
Unit contact image

Adress

Fakta

  • Talade språk - Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

    Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Story image

Var med och styr din tillvaro

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Det är din fasta omsorgskontakt som, tillsammans med dig, lägger upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Klicka här för att göra din ansökan om Hemtjänst (e-tjänst)
Siv, kund hos Attendo Hemtjänst Hägersten/Liljeholmen tillsammans med medarbetaren Dunja
Siv, kund hos Attendo Hemtjänst Hägersten/Liljeholmen tillsammans med medarbetaren Dunja

Siv trivs med Attendo Hemtjänst

- Det finns nog ingen medarbetare på Attendo som jag inte gillar, och jag brukar ofta rekommendera Attendo Hemtjänst till dem jag pratar med, säger Siv Lapins.

Det var efter en svår bakterieinfektion för sex år sedan som Siv fick hjälp av hemtjänsten första gången och hon valde redan då Attendo.

– Faktum är att jag varit nöjd sedan dess. Jag känner stort förtroende både för Attendo och för Dunja, så det är på det hela taget mycket tryggt och bra, säger Siv.

Dunja har haft kontakt med Siv under ganska lång tid nu.

- Jag och kollegorna kan hennes rutiner väl och vi upplever att vi har en väldigt bra relation med Siv. Det handlar om respekt och bemötande, som i alla relationer. När det är som bäst får man en vän på köpet, säger Dunja.

Läs hela artikeln om Siv och Dunja här:

Kundberättelse: Siv
Quote

Personalen är så omtänksamma och ordentliga. Om jag skulle rekommendera någon att välja Attendo så är det för att man blir ompysslad och får den hjälp man behöver. Det känns tryggt!

Devider

Kund hos Attendo Hemtjänst Hägersten-Liljeholmen

Story image

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

Hos Attendo hemtjänst Hägersten - Liljeholmen arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor.

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande.

Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Läs på kommunens webbplats vad hemtjänst kostar

Stjärnmärkt verksamhet - För en bättre demensvård

På Attendo Hemtjänst Hägersten-Liljeholmen har medarbetarna deltagit och blivit godkända i utbildningsmodellen Stjärnmärkt. Den är framtagen av Stiftelsen Svenskt Demenscentrum.

Stjärnmärkt är en utbildningsmodell som vänder sig till särskilda boenden, dagverksamheter, hemtjänst- och biståndshandläggarenheter. Syftet är att ge personalen kunskap och verktyg för att kunna utveckla det personcentrerade arbetet på sin arbetsplats.

Utbildningen utgår från Socialstyrelsens Nationella riktlinjer för vård och omsorg vid demenssjukdom.

 

 

Läs mer om utbildningsmodellen Stjärnmärkt

God och näringsrik mat

Priset för en matlåda är 75 kr och då ingår sallad.

Önskar du dessert tillkommer 15 kr.

Det finns alltid fyra rätter att välja mellan samt specialanpassad kost om det efterfrågas.

Menu

Matlagning eller Matlåda för 75 kr

Kost och näring är avgörande för en god hälsa. Vi tillagar gärna maten med dig om det finns önskemål om det. Annars kan vi leverera matlådor från Attendos eget kök. Våra kockar har tillsammans med Attendos dietister skapat en meny.

Läs mer om vårt matkoncept
Story image

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs, inköp, tvätt och promenader.

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss. Vi drar av skattereduktionen direkt på varje faktura. Du slipper ligga ute med pengarna och vi sköter kontakten med Skatteverket.

Ring oss för att veta mer om priser och vilka tjänster vi kan erbjuda dig för att underlätta din vardag!

020 - 211 300 

Måndag - fredag, 8.00 - 16.00

Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Attendos äldreboenden i Stockholm

Vi på Attendo har också flera fina äldreboenden i Stockholm att välja bland. Vi erbjuder personlig omsorg, spännande aktiviteter och gemenskap samt goda måltider. Allt med din omsorg i fokus!

Aktiviteter & gemenskap

På våra boenden erbjuds många varierande aktiviteter, både individuella och gemensamma. Det är du som bestämmer vad du orkar vara med på och vad du tycker är kul.

Personlig omsorg

När du flyttar in hos oss får du en kontaktman som du alltid kan vända dig till. Tillsammans upprättar vi en genomförandeplan där vi skriver ned dina behov, vanor och önskemål samt hur vi på bästa sätt kan tillgodose dem.

Goda måltider

Mat och måltider är höjdpunkten på dagen för många och det är därför vi alltid gör det lilla extra för att erbjuda välsmakande och stämningsfulla måltider.

Läs mer om våra äldreboenden i Stockholm

Intresserad av hemtjänst?