Vad innebär det att jobba i hemtjänsten i Västerås

För många äldre kan det bli svårt att utföra vardagssysslor såsom att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Då kan det vara möjligt att få hemtjänst beviljad av kommunen och då kan vi på Attendo hjälpa till. Med 35 års erfarenhet av hemtjänst vet vi vad som krävs för att våra kunder ska bli nöjda.

Nu söker vi dig som vill jobba inom hemtjänsten i Västerås. Ta chansen att bli en del av ett team och få vänner för livet! Vi välkomnar även ansökningar från dig utan tidigare erfarenhet eller utbildning. Vi lär dig allt du behöver veta om äldreomsorg och hemtjänst.

För dig som vill jobba med hemtjänst är det bra om du är flexibel, gillar att lösa problem eller utmaningar som kan uppstå, gillar högt tempo, ser ett helhetsbehov kring kunder och kan behålla humöret även i krävande situationer.

 

Ansök idag!

Kanske världens bästa jobb!

Hemtjänsten blir för många ett första jobb och inte sällan ett insteg till vården och omsorgen. Det är det viktigt, fritt och flexibelt jobb, parat med en stor del ansvar.

Julia är planeringsledare på Attendo Hemtjänst område 2 i Västerås:

- Till den som söker sig hit till oss kan vi meddela att vi är världens bästa arbetsplats med världens bästa kollegor. Vi har bra sammanhållning, högt i tak och vi har en väldigt fin gemenskap så det är något som man kommer till när man väljer att jobba hos oss.

Läs mer om vad Julia och hennes kollegor säger om hur det är att arbeta inom hemtjänsten i Västerås:

Artikel: Attendo Hemtjänst Västerås

Det här kan vi erbjuda dig

Teaser Image

Kollektivavtal, pension & försäkringar

Som anställd i Attendo har du tjänstepension och försäkringar i enligt med de kollektivavtal som är tecknade mellan Vårdföretagarna och de olika fackförbunden.

Teaser Image

Förmåner

Medarbetarna är vår viktigaste resurs. För att attrahera och behålla kompetenta medarbetare vill vi som arbetsgivare förse våra medarbetare med förmåner utöver den faktiska lönen som t.ex. friskvårdsbidrag, utbildningsfond, personalrabatter m.m.

Teaser Image

Utvecklingsmöjligheter

På Attendo har du goda möjligheter att utvecklas, både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Som anställd hos oss har du tillgång till vår utbildningsfond. Utöver utbildningar har du även möjlighet att utvecklas genom olika ansvarsområden.

"Mina kunder är mina vänner"

Det var tack vare Carolinas mormor som hon valde att börja jobba i hemtjänsten efter studenten. Nu har hon hunnit fylla 25 år och vill fortsätta utvecklas och lära sig mer om det yrke hon valt.

"Du anar inte vilka historier jag fått höra, alla äldre har ju så mycket att berätta och det ger så intressant perspektiv som jag faktiskt bär med mig hela tiden. På det sättet är det här jobbet det mest omväxlande och härliga som finns även om man så klart kan ta tunga dagar också. " - Carolina, Vårdbiträde

Läs mer om Carolina och hennes jobb i hemtjänsten
Video poster
Video play button

Se filmen om Attendos hemtjänst

I den här filmen berättar vi om vad vi hjälper våra kunder med i hemtjänsten och vad våra kunder tycker om oss.

Läs mer om vår hemtjänst