Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Vi söker dig som vill sommarjobba i hemtjänsten i Stockholm!

Bli en vardagshjälte - jobba inom hemtjänsten

hero icon left
hero icon right

Vad innebär det att jobba i hemtjänsten i Stockholm

För många äldre kan det bli svårt att utföra vardagssysslor såsom att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Då kan det vara möjligt att få hemtjänst beviljad av kommunen och då kan vi på Attendo hjälpa till. Med 35 års erfarenhet av hemtjänst vet vi vad som krävs för att våra kunder ska bli nöjda.

Nu söker vi dig som vill sommarjobba inom hemtjänsten i Stockholm. Ta chansen att bli en del av ett team och få vänner för livet! Vi välkomnar även ansökningar från dig utan tidigare erfarenhet eller utbildning. Vi lär dig allt du behöver veta om äldreomsorg och hemtjänst.

Här behöver vi fler medarbetare

"Mina kunder är mina vänner"

Det var tack vare Carolinas mormor som hon valde att börja jobba i hemtjänsten efter studenten. Nu har hon hunnit fylla 25 år och vill fortsätta utvecklas och lära sig mer om det yrke hon valt.

"Du anar inte vilka historier jag fått höra, alla äldre har ju så mycket att berätta och det ger så intressant perspektiv som jag faktiskt bär med mig hela tiden. På det sättet är det här jobbet det mest omväxlande och härliga som finns även om man så klart kan ta tunga dagar också. " - Carolina, Vårdbiträde

Läs mer om Carolina och hennes jobb i hemtjänsten

Det här kan vi erbjuda dig

Kollektivavtal, pension & försäkringar

Som anställd i Attendo har du tjänstepension och försäkringar i enligt med de kollektivavtal som är tecknade mellan Vårdföretagarna och de olika fackförbunden.

Förmåner

Utvecklingsmöjligheter

Se filmen om Attendos hemtjänst

I den här filmen berättar vi om vad vi hjälper våra kunder med i hemtjänsten och vad våra kunder tycker om oss.

Se filmen om Attendos hemtjänst