Hoppa till huvudinnehåll

Vad innebär det att jobba i hemtjänsten i Stockholm

För många äldre kan det bli svårt att utföra vardagssysslor såsom att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Då kan det vara möjligt att få hemtjänst beviljad av kommunen och då kan vi på Attendo hjälpa till. Med 35 års erfarenhet av hemtjänst vet vi vad som krävs för att våra kunder ska bli nöjda.

Nu söker vi dig som vill sommarjobba inom hemtjänsten i Stockholm. Ta chansen att bli en del av ett team och få vänner för livet! Vi välkomnar även ansökningar från dig utan tidigare erfarenhet eller utbildning. Vi lär dig allt du behöver veta om äldreomsorg och hemtjänst.

Här behöver vi fler medarbetare

Värmdö

Vi växer och kommer från och med oktober 2022 bedriva hemtjänst i Värmdö kommun. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till att skapa en god grund från början!

Ansök här

"Mina kunder är mina vänner"

Det var tack vare Carolinas mormor som hon valde att börja jobba i hemtjänsten efter studenten. Nu har hon hunnit fylla 25 år och vill fortsätta utvecklas och lära sig mer om det yrke hon valt.

"Du anar inte vilka historier jag fått höra, alla äldre har ju så mycket att berätta och det ger så intressant perspektiv som jag faktiskt bär med mig hela tiden. På det sättet är det här jobbet det mest omväxlande och härliga som finns även om man så klart kan ta tunga dagar också. " - Carolina, Vårdbiträde

Läs mer om Carolina och hennes jobb i hemtjänsten

Det här kan vi erbjuda dig

Kollektivavtal, pension & försäkringar

Som anställd i Attendo har du tjänstepension och försäkringar i enligt med de kollektivavtal som är tecknade mellan Vårdföretagarna och de olika fackförbunden.

Förmåner

Medarbetarna är vår viktigaste resurs. För att attrahera och behålla kompetenta medarbetare vill vi som arbetsgivare förse våra medarbetare med förmåner utöver den faktiska lönen som t.ex. friskvårdsbidrag, utbildningsfond, personalrabatter m.m.

Utvecklingsmöjligheter

På Attendo har du goda möjligheter att utvecklas, både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Som anställd hos oss har du tillgång till vår utbildningsfond. Utöver utbildningar har du även möjlighet att utvecklas genom olika ansvarsområden.

Video poster
Video play button

Se filmen om Attendos hemtjänst

I den här filmen berättar vi om vad vi hjälper våra kunder med i hemtjänsten och vad våra kunder tycker om oss.

Läs mer om vår hemtjänst