Hoppa till huvudinnehåll

Våra verksamheter inom daglig verksamhet

Attendo Unika Fridhemsplan DV

Attendo Unika Fridhemsplan Daglig Verksamhet

Unika Fridhemsplan är en daglig verksamhet och vi har inriktning Unika Fashion. Vi designar egna kläder och skapar läckra modevisningar.

Läs mer
Attendo Unika Östermalm DV

Attendo Unika Östermalm Daglig Verksamhet

Attendo Unika Östermalm är en daglig verksamhet och vi jobbar med musikalproduktion. Vi skapar våra musikaler själva helt från grunden.

Attendo Unika Stadshagen DV

Attendo Unika Stadshagen Daglig Verksamhet

Attendo Unika är en daglig verksamhet i Stadshagen, Stockholm. Vi jobbar med musikalproduktion. Det är ett stort men roligt arbete där alla kan bidra med något, efter egen förmåga.

Attendo Unika Rålis DV

Attendo Unika Rålis Daglig Verksamhet

Attendo Unika Rålis är en daglig verksamhet i Stockholm. Vi jobbar med Unika Shower och vi älskar musik, dans, teater och att stå på scenen!

Attendo Unika Vasastan DV

Attendo Unika Vasastan

På Unika Daglig verksamhet Vasastan arbetar vi med en egen TV-show där vi intervjuar artister, politiker och andra intressanta kändisar i vår TV studio.

Vår verksamhet inom korttidsboende

Attendo Unika Östermalm Korttidsboende

Attendo Unika Östermalm

Välkommen till Attendo Unika Östermalm! Ett korttidsboende för unga vuxna med egen dansstudio och musikstudio. Vi bor i fina temarum som Hawaii, Aquaria, Djungeln, Rymden och Lyxhotellet.

Video poster
Video play button

Unika är roligare LSS!

Vi finns i Stockholms innerstad och har fem dagliga verksamheter och ett korttidsboende. Unikas idé är att driva moderna LSS-verksamheter med inriktningar som show, musikal, teater, ateljé, TV– och filmproduktion. På våra dagliga verksamheter arbetar vi med produktion, där ALLA får vara med, från idé till slutprodukt. Unika grundades 2009 och är sedan 2017 med i Attendofamiljen.

Häng med en dag hos Unika Vasastan i filmen här bredvid!

Anmäl dig till nyhetsbrev från Unika