Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Sabbatsbergsbyn

Eastmansvägen 29, Stockholm

Välkommen till oss

Jennifer & Isabella, Verksamhetschefer

Hej, Vi heter Jennifer Johanson & Isabella Hjalmarson Vertovec och vi ansvarar för Sabbatsbergsbyn. Har du frågor om vår verksamhet eller vill boka ett besök? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig. Du hittar våra kontaktuppgifter under knappen "Fler kontaktuppgifter".

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal platser
106
Talade språk
Svenska

Boendet

Ett särskilt boende

Attendo Sabbatsbergsbyn är ett särskilt boende med 106 lägenheter fördelade på 11 avdelningar på tre hus. 9 avdelningar är gruppboende för de som har en utredd demenssjukdom och 2 avdelningar är för de som av fysiska skäl är i behov av vård och omsorg dygnet runt.

Attendo Sabbatsbergsbyn är ett boende i Stockholms innerstad mellan S:t Eriksplan och Odenplan.

Aktiviteter

Sinnenas Trädgård

I våra hemtrevliga vardagsrum umgås vi - berättar historier, dricker kaffe, samtalar och lyssnar på musik m.m. På balkongerna och i Sinnenas trädgård prunkar blommor och växter av allehanda slag och där sitter vi och njuter så ofta vi kan under sommarmånaderna.

I Sinnenas Trädgård träffas vi för grillning, gymnastik, underhållning och fika för att nämna några av de aktiviteter vi gör utomhus.

Matglädje

Vällagad, god och näringsriktig mat

Måltider och fikastunder upplevs ofta som några av dagens höjdpunkter på våra äldreboenden. Vi är mycket måna om att erbjuda god och näringsrik mat i en trevlig och harmonisk miljö och har därför ett särskilt måltidsmiljökoncept som vi kallar för Matlust.
Våra menyer är säsongsanpassade, variationsrika och vi använder råvaror av hög kvalitet. Menyerna bygger på svensk husmanskost, men vi serverar förstås även andra spännande maträtter. Vi tar alla tillfällen att fira med lite extra härligheter och vi uppmärksammar självklart olika högtider.


Vi lovar dig att:
• du kan känna dig trygg med vår mat. Alla medarbetare genomgår en utbildning inom livsmedelshygien och vi har gedigna rutiner för att säkerställa en trygg mathantering.
• maten är näringsriktig. Våra menyer är framtagna i samråd med kostvetare och dietist och vi använder ett kostplaneringssystem för att beräkna näringsinnehållet.
• måltiderna är lugna och harmoniska stunder. Vi arbetar aktivt för att måltiderna ska vara något du ser fram emot.
• vi lagar mat på plats. Att känna dofter från matlagning och bakning ökar matlusten hos de allra flesta. Hos oss får du maten serverad direkt från köket.
• du kan påverka menyerna. Kom gärna med receptförslag och delta i matlagningen om du tycker att det är roligt!

Film

Se film från Sinnenas Trädgård

Se filmen Sinnenas Trädgård på Vimeo

Vill du bo hos oss? Vi hjälper dig med din ansökan!

Processen kring ansökan och val av äldreboende kan vara svår - vi hjälper dig i alla steg! Ring oss på 010-140 10 70 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. Genom att lämna dina uppgifter accepterar du att Attendo kontaktar dig angående ditt visade intresse.

Jag söker äldreboende för:
Hur hörde du talas om Attendo?
Vi vill gärna fortsätta inspirera dig gällande vårt erbjudande!

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy för kunder i syfte att kunna ta kontakt med dig angående det visade intresset i Attendo (den rättsliga grunden är vårt berättigade intresse att kunna marknadsföra våra tjänster) och vi kan även komma att behandla dina uppgifter i mailutskickssyfte (endast om du ger ditt samtycke till det vilket du kan återkalla).

"Maten ser delikat ut! Det finns alltid något att fira."

Birgitta, februari 2021 Hustru till en boende

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.338757,"lng":18.043691},"content":"<h4>Attendo Sabbatsbergsbyn, äldreboende i Stockholm</h4><p>Eastmansvägen 29 </br> 113 61 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.338757,18.043691' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Eastmansvägen 29,
113 61 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving