Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning av coronavirus/covid-19. Läs mer om våra åtgärder

Attendo Sabbatsbergsbyn

Eastmansvägen 29, Stockholm

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal platser
106
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefPetra Lindhe

Telefon: 070-972 37 13

Boendet

Ett särskilt boende

Attendo Sabbatsbergsbyn är ett särskilt boende med 106 lägenheter fördelade på 11 avdelningar på tre hus. 9 avdelningar är gruppboende för de som har en utredd demenssjukdom och 2 avdelningar är för de som av fysiska skäl är i behov av vård och omsorg dygnet runt.

Attendo Sabbatsbergsbyn är ett boende i Stockholms innerstad mellan S:t Eriksplan och Odenplan.

Aktiviteter

Sinnenas Trädgård

I våra hemtrevliga vardagsrum umgås vi - berättar historier, dricker kaffe, samtalar och lyssnar på musik m.m. På balkongerna och i Sinnenas trädgård prunkar blommor och växter av allehanda slag och där sitter vi och njuter så ofta vi kan under sommarmånaderna.

I Sinnenas Trädgård träffas vi för grillning, gymnastik, underhållning och fika för att nämna några av de aktiviteter vi gör utomhus.

Mat

Välsmakande och anpassad för våra boende

Måltiden är ofta dagens höjdpunkt och därför låter vi den ta tid och lägger stor vikt vid trivsel och gemenskap. Maten är välsmakande och anpassad för de boende. Till måltiderna väljer du själv vad du vill dricka och väljer mellan olika tillbehör. Till lunchen serveras det alltid dessert och till kaffet kan det bli hembakt. Maten är också något som anpassas efter säsong och olika högtider.

Film

Se film från Sinnenas Trädgård

Se filmen Sinnenas Trädgård på Vimeo

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.338757,"lng":18.043691},"content":"<h4>Attendo Sabbatsbergsbyn, äldreboende i Stockholm</h4><p>Eastmansvägen 29 </br> 113 61 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.338757,18.043691' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Eastmansvägen 29,
113 61 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving