Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Jälla Ekensberg

Attendo Jälla Ekensberg gruppboende ligger i ett naturskönt område i utkanten av Uppsala. Vi har en egen daglig verksamhet Fabriken dit personal på boendet skjutsar och hämtar.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 5

    Talade språk - Svenska

    Byggt år - 2013

    Lediga platser - Ja

  • Särskild kompetens: Personkrets 1 enligt 9:9 § LSS
Story image

Hög standard på lägenheterna

Attendo Jälla Ekensberg gruppboende ligger i ett naturskönt område i utkanten av Uppsala. Boendet har fem fräscha lägenheter som håller hög standard och en baslägenhet på bottenplan där personal finns tillgänglig. Där kan man äta gemensamma måltider, fika, se på TV tillsammans, spela spel eller bara umgås. Du väljer själv om personalen ska stötta dig i din egen lägenhet, eller om du vill komma till basen för sällskap och stöd.

Det tar 15 minuter med buss till Uppsala centrum, och det är gångavstånd till Gränby köpcentrum där det finns ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Jälla har en egen buss för utflykter, inköp mm. Du är själv med och påverkar de gemensamma och individuella aktiviteterna genom bland annat boendemöten och samtal med din kontaktperson.

Story image

Välutbildade medarbetare

Verksamhetschefen har lång erfarenhet av arbete inom LSS. Vår personal får intern och extern utbildning, och vi har tillgång till handledning vid behov. Medarbetarna har dygnet runt tillgång till råd, stöd och handledning av telefonberedskap. Vi har en egen sjuksköterska som vid behov kan stödja dig i medicinska frågor och kontakt med sjukvården.

Story image

Daglig verksamhet på Funbo Lövsta

Vi har en egen daglig verksamhet Funbo Lövsta dit personal på boendet skjutsar och hämtar.

På Funbo erbjuds ett meningsfullt arbete i någon av våra grupper som passar just dina individuella behov. Vi arbetar för att fånga och stärka varje enskild individs motivation och kunskap.

Här finns det olika aktiviteter att delta i såsom att arbeta med bl.a. paketering och kreativt skapande. Arbetsuppgifterna är alltid individuellt anpassade och ska ge möjlighet till utveckling. Som arbetstagare har du en stödperson i personalgruppen som ser till att det är dina egna önskemål och dina behov som styr hur dina arbetsdagar ska se ut. Här kan du läsa mer om Attendos dagliga verksamhet Funbo Lövsta

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?