Attendo Slalomvägen

Attendo Slalomvägen är en anpassad gruppbostad i det natursköna området Bredsand strax utanför Enköping. Området erbjuder närhet till både strand, badplats, friluftsområde, minigolfbana, restaurang och uteservering.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 6

    Talade språk - Svenska, Engelska

    Byggt år - 2018

Story image

Gruppbostad i naturskönt område

Under hösten 2019 öppnade Attendo Slalomvägen, en ny anpassad gruppbostad i det natursköna området Bredsand strax utanför Enköping. Området erbjuder närhet till både strand, badplats, friluftsområde, minigolfbana, restaurang och uteservering.

Bredsand är ett lugnt och naturskönt område där man njuta av lugnet. Boendet är en enplansvilla med sex stycken anpassade lägenheter och gemensam sällskapsutrymme. Lägenheterna har full utrustat kök med sovrum och eget badrum samt en egen uteplats.

Story image

Egen kontaktperson

Alla som bor här får en egen kontaktperson som har lite extra ansvar för dig, dina behov och önskningar. Vi stöttar även vid kontakter med anhöriga, myndigheter m.m. Här får du stöd och service med det du behöver hjälp med, tillsammans sätter vi även mål om du har saker du vill utvecklas i och träna på.

Story image

Arbetar tillsammans som ett team

Arbetet på Slalomvägen leds och fördelas av verksamhetschef.

Våra medarbetare består av stödassistenter och stödbiträden med en relevant utbildning och gedingen erfarenhet inom LSS. Det arbetar både män och kvinnor i arbetsgruppen. Våra medarbetare får intern handledning och i vissa fall tas extern handledning in.

Verksamhetschef och arbetsgruppen arbetar tillsammans som ett team.

Personal finns på plats dygnet runt med sovande jour nattetid. Sjuksköterska finns att tillgå alla dagar i veckan. 

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?