Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Gamla Torg

Attendo Gamla Torg i centrala Höör & närhet till kommunikation & service. Enheterna har gemensamma utrymmen för matlagning och social samvaro.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 59

    Talade språk - Svenska, Bulgariska, Danska, Engelska, Lettiska, Polska, Ryska, Turkiska, Tyska

    Byggt år - 1800

Story image

Boende nära till kommunikationer och service

Attendo Gamla Torg är beläget inne i Höörs samhälle, mitt i Skåne, med närhet till kommunikationer och service. Här bor 59 personer fördelat på sex olika enheter, alla med egen lägenhet. Enheterna har gemensamma utrymmen för matlagning och social samvaro.

Vi har 59 lägenheter, fördelat på 6 olika enheter. Lägenheternas storlek varierar, men alla har egen dusch och toalett samt ett litet trinettkök. Rummen är basmöblerade med säng och sängbord. I övrigt möblerar den boende själv. I det fall inga egna möbler finns, så har vi ett litet förråd med möbler. Alla enheter har gemensamt kök och TV-rum. På samtliga enheter finns en rökplats under tak, utomhus.

Följ oss på Instagram
Story image

Erbjuder en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårat arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Omsorgen ges utifrån en genomförandeplan med tydliga mål. Ett nära samarbete med anhöriga och god man och andra närstående är en viktig del i tillfrisknandet.

Attendos aktivitetsutbud  är varierat och mångfasetterat men framför allt individuellt anpassat till våra brukare. Attendo Gamla Torg i Höör, Attendo Rödakorsgatan i Tyringe och Attendo Oderljungavägen i Perstorp har ett nära samarbete för att på så sätt öka utbudet av aktiviteter för våra brukare.

 

Story image

Medarbetare dygnet runt som har kunskap

På Attendo Gamla Torg finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer.

Med fokus på det som fungerar, stärks du som person och får en ökad självständighet. För att få en helhetsbild söker vi samverkan med olika aktörer i samhället för aktiviteter.

Story image

Måltiderna viktig del i vardagen

På Attendo Gamla Torg tycker vi att kosten är en mycket viktig detalj i vardagen. De boende ges möjlighet att delta så mycket de önskar i så väl planering, inhandling och tillagning. De enheter som vill caterar mat från en lokal restaurang. Frukost och kvällsmat lagas gemensamt på enheterna. 

Behöver du göra en placering?