Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Ösmo

Breddalsvägen 7, Ösmo

Välkommen till oss

Matilda Mattsson, Verksamhetschef

Kontakta oss gärna om du har några frågor! Tryck på knappen "Fler kontaktuppgifter".

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för barn & unga, Boende för barn och ungdom
Talade språk
Svenska

Boendet

Trygghet och utveckling

Attendo Ösmo barn- och ungdomsboende är ett boende för barn där miljön är anpassad efter barnets behov. Vårt mål är att ge barnen trygghet och utveckling i en stimulerande miljö. Alla barn ska ha en fungerande vardag och meningsfull fritid utifrån behov och önskemål. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda meningsfulla och anpassade fritidsaktiviteter så som ridning, bad, idrott, promenader, fiske, cykling, matlagning, restaurangbesök, biobesök, spela spel, läsa och skapande verksamhet.

Verksamheterna ligger fem mil söder om Stockholm och en mil norr om Nynäshamn. Vi har fyra gruppbostäder för barn och ungdomar som behöver mycket stöd och hjälp och av olika skäl inte kan bo hemma. Boendemiljön är anpassad efter barnens olika funktionshinder.

Omsorg

Kontaktmannaskap och genomförandeplan

Vårt mål är att alla barn ska ha en fungerande vardag och meningsfull fritid utifrån behov och önskemål. Barnens vardag och fritid planeras tillsammans med föräldrar/företrädare. Varje barn har en kontaktman som ansvarar för stödet och omsorgen kring barnet. På vardagarna går barnen på dagis, fritids eller i skola.

Medarbetare

Hög kompetens och engagemang

Verksamheterna ställer stora krav på kompetens och engagemang hos våra medarbetare. De flesta medarbetare har en omvårdnadsutbildning och lång erfarenhet av att möta med barn med olika diagnoser och funktionsnedsättningar. Merparten har också utbildning i att arbeta med personer med autism.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":58.997684,"lng":17.89186},"content":"<h4>Attendo Ösmo, Boende för barn och ungdomar i Ösmo</h4><p>Breddalsvägen 7 </br> 148 35 Ösmo </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=58.997684,17.89186' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Breddalsvägen 7,
148 35 Ösmo
Stockholms län

Öppna vägbeskriving