Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning av coronavirus/covid-19. Läs mer om våra åtgärder

Äldreboende Uppsala

Attendo har flera trevliga äldreboenden i Uppsala. Gemensamt för alla är att du hyr en egen lägenhet och har samtidigt tillgång till gemensamma rum som matsal, vardagsrum, altan eller trädgård. Vi erbjuder även äldreboenden i form av livsstilboenden med olika inriktningar som Utevistelse & Trädgård, Kultur & Nöje och Sport & Spa.

Våra äldreboenden i Uppsala

Attendo Fortuna-Onnela är ett litet äldreboende med 40 platser för äldre med demensdiagnos eller större omvårdnadsbehov, beläget i Sävja i Uppsala. Vi arbetar efter konceptet Utevistelse & Trädgård.

Attendo Kapellgärdet Norra i Uppsala är ett nytt modernt äldreboende med inriktning Sport & Spa. Boendet öppnade våren 2020.

Just nu pågår byggnationen av 102 nya lägenheter hos Attendo Kapellgärdet Södra i Uppsala. Inflyttning planeras till början av 2021. Det blir ett nytt modernt äldreboende med inriktning Kultur & Nöje.

Närstående är äntligen välkomna att träffa sina kära inomhus på våra äldreboenden efter att besöksförbudet på äldreboenden hävs 1 oktober.

Varje äldreboende kommer utifrån sina förutsättningar att öppna upp för besök och har skickat ut information till närstående om sina lokala riktlinjer. Är du som närstående osäker – kontakta boendet och hör efter om vad som gäller just där.

Attendo Råbyvägen i Uppsala är ett modernt äldreboende som öppnade i juni 2018. Det är ett livsstilsboende med inriktning Sport & Spa vilket innebär att boendet har en tydlig profil där hälsa och välmående står i fokus.

Attendo Sandelska huset är ett äldreboende för personer med demensdiagnos eller med större omvårdnadsbehov beläget i Uppsala. Vi erbjuder ett stort antal aktiviteter i veckan och har konceptet Utevistelse och Trädgård.

Attendo Topelius är ett modernt livsstilsboende med konceptet Sport & Spa beläget i Nyby, nära Gamla Uppsala. Hos oss genomsyrar hälsobegreppet hela verksamheten och vi har ett stort utbud av stimulerande aktiviteter.

Bo på äldreboende

Du hyr en egen lägenhet och har samtidigt tillgång till gemensamma rum som matsal, vardagsrum, altan eller trädgård. Personal finns på plats dygnet runt för att stötta, skapa trygghet och trivsel.

Det är du som bestämmer hur din dag ska se ut, hur omsorgen ska utformas och vilka aktiviteter och utflykter du vill vara med på.