Attendo Fortuna-Onnela

Attendo Fortuna-Onnela är ett litet äldreboende med 40 platser för äldre med demensdiagnos eller större omvårdnadsbehov, beläget i Sävja i Uppsala. Vi arbetar efter konceptet Utevistelse & Trädgård.

Attendo Kapellgärdet Norra

Attendo Kapellgärdet Norra i Uppsala är ett nytt modernt äldreboende med inriktning Sport & Spa. Boendet öppnade våren 2020.

Attendo Kapellgärdet Södra

Attendo Kapellgärdet Södra är ett nytt modernt äldreboende med inriktning för Kultur & Nöje vilket innebär att det har en tydlig profil där kultur och välbefinnande tar extra plats i vardagen. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Attendo Råbyvägen

Attendo Råbyvägen är ett äldreboende med inriktning Sport & Spa i Uppsala. Här har man en har en tydlig profil där hälsa och välmående står i fokus med tillgång både till gym och spa.

Attendo Sandelska Huset

Attendo Sandelska huset är ett äldreboende för personer med demensdiagnos eller med större omvårdnadsbehov beläget i Uppsala. Vi erbjuder ett stort antal aktiviteter i veckan och har konceptet Utevistelse och Trädgård.

Attendo Topelius

Attendo Topelius är ett modernt livsstilsboende med konceptet Sport & Spa beläget i Nyby, nära Gamla Uppsala. Hos oss genomsyrar hälsobegreppet hela verksamheten och vi har ett stort utbud av stimulerande aktiviteter.