1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Viksjö

Tegvägen 7, Stockholm

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal platser
40
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefJoanna Tomczyk

Telefon: 072-142 15 96

Boendet

Centralt och naturnära

Attendo Viksjö äldreboende ligger på Tegvägen nära Viksjö centrum. Här finns 40 stycken lägenheter varav tre demensavdelningar och en omsorgsavdelning. På entréplanet finns bland annat ett tillagningskök och en samlingslokal med separat ingång som kan hyras av utomstående.

På baksidan av Viksjö äldreboende finns en trädgård som har utformats för att den ska aktivera alla sinnen hos de boende.

Omsorg & Aktiviteter

Stort aktivitetsutbud

Personal finns på plats dygnet runt för att stötta, skapa trygghet och trivsel. Läkare, sjukgymnast och/eller arbetsterapeut finns knutna till verksamheten och har det medicinska och rehabiliterande ansvaret för dig.

Hos oss erbjuds många varierade aktiviteter, både individuella och gemensamma. Du erbjuds underhållning i form av gymnastik, tipspromenader, högläsning och filmkvällar och vi anordnar utflykter regelbundet. Du erbjuds också ”egen-tid” med din kontaktman, kanske ett besök på café, en vända till biblioteket eller ett teaterbesök?

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.40975,"lng":17.799181},"content":"<h4>Attendo Viksjö, äldreboende i Stockholm</h4><p>Tegvägen 7 </br> 175 53 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.40975,17.799181' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Tegvägen 7,
175 53 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving