Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Pumpmakaregatan

Attendo LSS servicelägenheter i Örkelljunga ligger på Pumpmakaregatan i ett villaområde i natursköna Örkelljunga. Verksamheten tar emot vuxna boende från 18 år.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 10

    Talade språk - Svenska, Afgahnska

    Byggt år - 2011

    Lediga platser - Ja

  • Särskild kompetens: TEACCH-modellen Personkrets 1 enligt 9:9 § LSS
Story image

Verksamheten tar emot vuxna från 18 år

Attendo Pumpmakargatan är en servicebostad för dig som har lindrig intellektuell funktionsnedsättning och eller funktionsnedsättning inom autismspektrumet samt kan ha en psykisk ohälsa och eventuellt ett missbruk.

Boendet ligger i ett villaområde i natursköna Örkelljunga. Pumpmakaregatan ligger nära Örkelljunga centrum där det finns livsmedelsaffär, blomsterhandel, pizzeria, apotek, vårdcentral med mera. I grannkommunen har vi en arbetsplats för dig där du kan arbeta med t.ex en tidning, paketering eller material till djur.

Samtliga lägenheter har egen ingång, kök, badrum, toalett samt egen altan. Du och de andra som bor här har även tillgång till gemensamma utrymmen där man kan umgås med varandra.

Har du en vilja till förändring gällande vissa svårigheter i ditt liv, så ger vi professionellt samtalsstöd. Det kan handla om svårigheter i livsstil eller hälsa.

Arbetar med Motiverande samtal

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och att du upplever att du har goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och dina behov. Vårt arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Vi arbetar med stödjande samtal och utbildar våra anställda i motiverande samtal


Story image

Medarbetare dygnet runt

På Attendo Pumpmakaregatan finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer. Med fokus på det som fungerar, stärks du som person och får en ökad självständighet. Vid behov finns även tillgång till sjuksköterska.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?