6 resultat
6
Attendo Nimbus Barn- och Ungdomsboende

Attendo Nimbus

Lund

Attendo Nimbus barn- och ungdomsboende i centrala Lund är ett boende i hemtrevlig miljö med fina boenderum & gemensamma utrymmen.
Attendo Åsgatan Free space

Attendo Åsgatan

Knivsta

Barn- och ungdomsboende för barn från 14 år. Åsgatan ligger vackert beläget i det lilla samhället Alsike som ligger ca. 15 kilometer söder om Uppsala i Knivsta kommun. På Åsgatan har vi en tydlig struktur och arbetar individuellt med olika pedagogiska hjälpmedel för att få en fungerande vardag.
Attendo Ösmo Gläntan

Attendo Ösmo Gläntan

Ösmo

Attendo Ösmo Gläntan barn- och ungdomsboende. Vårt mål är att ge barnen trygghet och utveckling i en stimulerande miljö. Vi har fyra gruppbostäder för barn och ungdomar som behöver mycket stöd och hjälp och av olika skäl inte kan bo hemma.
Attendo Ösmo Lyckebo

Attendo Ösmo Lyckebo

Ösmo

Attendo Ösmo Lyckebo barn- och ungdomsboende. Vårt mål är att ge barnen trygghet och utveckling i en stimulerande miljö. Vi har fyra gruppbostäder för barn och ungdomar som behöver mycket stöd och hjälp och av olika skäl inte kan bo hemma.
Attendo Ösmo Lärkan

Attendo Ösmo Lärkan

Ösmo

Attendo Ösmo Lärkan barn- och ungdomsboende. Vårt mål är att ge barnen trygghet och utveckling i en stimulerande miljö. Vi har fyra gruppbostäder för barn och ungdomar som behöver mycket stöd och hjälp och av olika skäl inte kan bo hemma.
Attendo Ösmo Villan

Attendo Ösmo Villan

Ösmo

Attendo Ösmo barn- och ungdomsboende. Vårt mål är att ge barnen trygghet och utveckling i en stimulerande miljö. Vi har fyra gruppbostäder för barn och ungdomar som behöver mycket stöd och hjälp och av olika skäl inte kan bo hemma.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?