Hoppa till huvudinnehåll

6 resultat

6
Träningslägenheter Free space

Träningslägenheter

Stockholm

Träningslägenheter erbjuder varje individ ett individuellt anpassat stöd av en kvalificerad kontaktperson som arbetar utifrån socialtjänstens uppdrag. Våra träningslägenheter finns över hela Stockholm och bedrivs med godkända tillstånd från IVO.
Ungbo Stockholm Free space

Ungbo Stockholm

Stockholm

Ungbo är ett stödboende i Stockholm för unga och unga vuxna som är i behov av tillsyn och stöd. Ungbo finns på 2 olika adresser i Stockholmsområdet. Ungbo erbjuder tillgång till personal dygnet runt, boende i egen lägenhet samt en kvalificerad kontaktperson.
Ungbo Umeå Free space

Ungbo Umeå

Umeå

Ungbo Umeå är ett stödboende med 6 platser som riktar sig till ungdomar från 16 till och med 20 år som är i behov av bostad, social träning eller tillsyn. Verksamheten är anpassad till unga vuxna som snart väntas kunna bo på egen hand.
Ungbo Uppsala Free space

Ungbo Uppsala

Uppsala

Ungbo stödboende är till för unga vuxna som är i behov av tillsyn och stöd under en begränsad tid. Ungbo har godkänt IVO-tillstånd för stödboende 16-20 år.
Öppenvård Stockholm

Öppenvård Stockholm

Stockholm

Vi erbjuder kvalificerade kontaktpersoner för individinriktade stödinsatser i när- och hemmiljö. Vi åtar oss uppdrag enligt SoL, LVU och LSS.
Öppenvård Umeå

Öppenvård Umeå

Umeå

Öppenvård Umeå har som mål att stötta klienter i eget boende samt hitta en meningsfull sysselsättning och nya sunda rutiner. Idag finns 3 lägenheter i olika storlekar för att kunna ta emot enskilda personer.

Är du handläggare och behöver göra en placering?