Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Slomarp

Trivsamt demensboende i naturnära läge. Här finns det trevliga sällskapsytor för umgänge med andra boende, rekreation och avslappning. Verksamheten omfattar även dagverksamheten Treklövern som erbjuder roliga aktiviteter.

Kontakt

Unit contact image
 • Mari Edeson
 • Verksamhetschef

 • mari.edeson@attendo.se
 • 010-234 57 10 / 070- 578 17 80
 • Hej, Jag heter Mari Edeson och ansvarar för Attendo Slomarp. Har du frågor om processen kring ansökan till ett äldreboende, vår verksamhet eller vill boka ett besök kontakta mig. Jag svarar gärna på dina frågor!

Unit contact image

Adress

Fakta

 • Antal platser - 92

  Rumsstorlek - 35 kvm

  Särskild fokus - Demens

  Trädgård, Dagverksamhet

Story image

Trivsamt äldreboende

Slomarp äldreboende är beläget strax utanför centrala Mjölby och drivs av Attendo på uppdrag av Mjölby kommun.

Slomarp är ett demensboende med totalt 92 lägenheter, varav 86 är boendeplatser och 6 är korttidsplatser. Lägenheterna är cirka 35 kvadratmeter stora med egen dusch, toalett samt varierande utbud av kylskåp, kokplatta och diskho. De gemensamma utrymmena har en gemensam matsal samt sällskapsytor för umgänge med andra boende, rekreation och avslappning.

Verksamheten omfattar även dagverksamheten Treklövern som erbjuder roliga aktiviteter.

Följ oss på Instagram
Story image

Kontaktperson som ansvarar lite extra just för dig

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vår fysioterapeut förskriver hjälpmedel och arbetar med rehabilitering samt handleder övriga medarbetare. Vi upprättar en så kallad genomförandeplan tillsammans med dig för att du ska få möjlighet att vara delaktig och själv bestämma hur du vill ha din hjälp utförd.

På Attendo Slomarp erbjuds aktiviteter dagligen och dessa planeras av aktivitetsansvariga. 

Story image

Medarbetare med gedigen erfarenhet och kompetens

På Attendo Slomarp utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg. Här finns sjuksköterskor dygnet runt samt fysioterapeuter och arbetsterapeuter dagtid. Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill ha den.

Quote

Personalen är mycket kompetent, lyhörd och trevlig. Vi som anhöriga känner stort förtroende för Attendo och personalen. Allt är toppen!

Devider

Närstående till boende på Slomarp

Intresserad av äldreboende?