Attendo Örby

Attendo Örby korttidshem för vuxna, en villa i direkt anslutning till park och grönområden. Här gör vi många aktiviteter och lagar god mat.

Kontakt

Unit contact image

Adress

  • Gamla Magelungsvägen 14

  • 125 43 Stockholm

  • Stockholms län

  • Visa på karta

Fakta

  • Talade språk - Svenska

Story image

Korttidsboende nära grönområden

Attendo Örby korttidshem är placerat i en villa i direkt anslutning till park och grönområden. Vårt mål är att göra din vistelse här så positiv som möjligt och det gör vi bland annat genom att ordna med aktiviteter och laga god mat. Vi är lyhörda för dina önskemål och utgår från dig när vi planerar aktiviteter. Vårt projekt inom tydliggörande pedagogik ger dig en möjlighet att få ett skräddarsytt kognitivt stöd.

Story image

Tydliggörande pedagogik

Attendo Örby erbjuder korttidsvistelse enligt LSS. Vår verksamhet är anpassad till dig som är mellan 18-65 och behöver kognitivt samt funktionellt stöd. Vi ser alltid till den enskildes förmågor och förutsättningar och vi arbetar utifrån tydliggörande pedagogik.

Story image

Samarbete i medarbetargruppen

Hos oss finns en verksamhetschef och utbildade stödassistenter och stödbiträden. Personalen samarbetar mycket med daglig verksamhet, närstående och habiliteringen för att samordna insatserna kring de boende på ett optimalt sätt.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?