Attendo Stureby

Attendo Stureby korttidsboende i Enskede är beläget i en villa i ett lugnt område söder om Stockholm. Runt korttidshemmet har vi en stor trädgård där vi har möjlighet att utföra många olika aktiviteter samt både bio- och multimediarum för interaktiva dataspel.

Kontakt

Unit contact image

Adress

  • Långåkersvägen 41

  • 122 41 Stockholm

  • Stockholms län

  • Visa på karta

Fakta

  • Antal platser - 5

    Talade språk - Svenska

    Trädgård

Story image

Stor trädgård för vilda lekar

Attendo Stureby korttidshem är beläget i en villa i ett lugnt område söder om Stockholm. Korttidshemmet har plats för fem ungdomar.

Runt korttidshemmet har vi en stor trädgård där vi har möjlighet att utföra många olika aktiviteter samt både bio- och multimediarum för interaktiva dataspel.

Story image

Kontaktmannaskap och pedagogiska arbetssätt

Vi erbjuder korttidsvistelse enligt LSS efter den enskildes behov i anpassade lokaler. Verksamheten vänder sig till barn och unga vuxna mellan 11-21 år med kognitiva funktionsnedsättningar. Personalen ser alltid till individens förmåga och förutsättningar och vi arbetar utifrån tydliggörande pedagogik.

Kompetens inom både pedagogik och omsorg

Personalen har en relevant utbildning och har ofta även någon form av pedagogisk utbildning. Personalen samarbetar med barnens skolor och har mycket kontakt med familjer och närstående. Arbetet leds av en verksamhetschef. 

Story image

Matglädje

Maten på korttidshemmet lagas från grunden på plats. För oss är kvalitén på maten viktig. Vi tar givetvis hänsyn till allergier och önskemål från de boende och närstående gällande kosten.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?