Söker du äldreboende? Vi har lediga platser!

Attendo Björksäter

Björksäter 1, Hässleholm

Välkommen till oss

Hidajete Ahmeti, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende, AttendoHem
Antal platser
72
Rumsstorlek
32 kvm
Talade språk
Svenska

Välkommen till Attendo Björksäter

Under 2020 öppnar Attendo Björksäter äldreboende i Hässleholm. Det är ett nytt och modernt äldreboende och även ett livsstilsboende med inriktning Sport & Spa.

Boendet

Promenadstråk och uteplatser för gemenskap

Attendo Björksäter äldreboende ligger vackert i anslutning till Björksätersparken centralt i tätorten. Här finns fina promenadstråk och uteplatser för gemenskap. Boendet kommer att ha trivsamma, rymliga och ljusa lägenheter och fina gemensamma utrymmen för samvaro.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Ladda ner faktablad

Omsorg och Aktiviteter

Dagliga aktiviteter

När du flyttar till oss blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vår fysioterapeut förskriver hjälpmedel och arbetar med rehabilitering samt handleder övriga medarbetare. Kontaktpersonen ansvarar för att upprätta en så kallad genomförandeplan tillsammans med dig för att du ska ha möjlighet att bestämma själv hur du önskar få dina insatser utförda.

Vi erbjuder aktiviteter dagligen som följer vårt koncept Sport & Spa. I vårt mysigt inredda Spa erbjuder vi bubbelbad, bastu och avslappning. Vi bjuder in till sportaktiviteter som träning, stavgång och boulespel. När du är klar avslutar vi med en smoothie i sportbaren.

Medarbetare

Engagerade medarbetare

Våra medarbetare består av undersköterskor och vårdbiträden. Det finns alltid en sjuksköterska på plats i verksamheten på dagtid på vardagar. Övrig tid kontaktas joursjuksköterska. För din rehabilitering finns även fysioterapeut och arbetsterapeut att tillgå. Vi har även en aktivitetsansvarig som planerar och anordnar våra aktiviteter. Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett respektfullt bemötande.

AttendoHem

Boende med hemtjänst

18 lägenheter på Attendo Björksäter kommer vara AttendoHem, det vill säga boende med hemtjänst. För den som har hemtjänst men önskar mer trygghet och gemenskap och som är för pigg för ett särskilt boende finns det möjlighet att ha ett mellanting mellan särskilt boende och hemtjänst i hemmet. AttendoHem är en alternativ lösning där man har sin hemtjänst men också men också möjlighet till gemensamma måltider och aktiviteter. Tanken är att man konverterar boendet till ett vård- och omsorgsboende när man inte längre klarar sig med bara hemtjänst.

Läs mer om AttendoHem här

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Läs mer om våra Livsstilsboenden

Vill du jobba hos oss?

Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt! Vi behöver fler skickliga medarbetare som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss.

Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär.

Sök jobb på Attendo här

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":56.151975,"lng":13.7675673},"content":"<h4>Attendo Björksäter, äldreboende i Hässleholm</h4><p>Björksäter 1 </br> 281 33 Hässleholm </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.151975,13.7675673' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Björksäter 1,
281 33 Hässleholm
Skånes län

Öppna vägbeskriving