Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Slomarp

Hultvägen 6A, Mjölby

Välkommen till oss

Emma Rosén, Verksamhetschef

Hej, Jag heter Emma Rosén och ansvarar för Attendo Slomarp. Har du frågor om processen kring ansökan till ett äldreboende, vår verksamhet eller vill boka ett besök kontakta mig. Jag svarar gärna på dina frågor!

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Korttidsplatser
Antal platser
92
Rumsstorlek
35 kvm
Särskild fokus
Demens

Boendet

Trivsamt äldreboende

Slomarp äldreboende är beläget strax utanför centrala Mjölby och drivs av Attendo på uppdrag av Mjölby kommun.

Slomarp är ett demensboende med totalt 92 lägenheter, varav 86 är boendeplatser och 6 är korttidsplatser. Lägenheterna är cirka 35 kvadratmeter stora med egen dusch, toalett samt varierande utbud av kylskåp, kokplatta och diskho. De gemensamma utrymmena har en gemensam matsal samt sällskapsytor för umgänge med andra boende, rekreation och avslappning.

Verksamheten omfattar även dagverksamheten Treklövern som erbjuder roliga aktiviteter.

Följ oss på Instagram

Omsorg och Aktiviteter

Kontaktperson som ansvarar lite extra just för dig

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vår fysioterapeut förskriver hjälpmedel och arbetar med rehabilitering samt handleder övriga medarbetare. Vi upprättar en så kallad genomförandeplan tillsammans med dig för att du ska få möjlighet att vara delaktig och själv bestämma hur du vill ha din hjälp utförd.

På Attendo Slomarp erbjuds aktiviteter dagligen och dessa planeras av aktivitetsansvariga. 

Medarbetare

Medarbetare med gedigen erfarenhet och kompetens

På Attendo Slomarp utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg. Här finns sjuksköterskor dygnet runt samt fysioterapeuter och arbetsterapeuter dagtid. Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill ha den.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":58.341441854203,"lng":15.1348320486822},"content":"<h4>Attendo Slomarp</h4><p>Hultvägen 6A </br> 595 44 Mjölby </br> Östergötland</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=58.341441854203,15.1348320486822' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Hultvägen 6A,
595 44 Mjölby
Östergötland

Öppna vägbeskriving