Hoppa till huvudinnehåll

6 resultat

6
Arken Free space

Arken

Vårgårda

Arken HVB är ett behandlingshem för ungdomar mellan 16 till 21 år med psykosocial problematik, missbruk, kriminalitet och neuropsykiatriska diagnoser.
Broarp Alma

Broarp Alma

Hjältevad

Broarp Alma i Hjältevad är ett HVB för flickor, i åldern 12-19 år, med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och psykosociala problem. Vårt mål är att varje ungdom ska uppnå självständighet utifrån sin egen förmåga.
Broarp Pojkar Free space

Broarp Pojkar

Eksjö

Broarp i Eksjö är ett HVB för pojkar, i åldern 12-23 år, med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och psykosociala problem. Vårt mål är att varje ungdom ska uppnå självständighet utifrån sin egen förmåga.
Närsjögläntan Free space

Närsjögläntan

Falun

På Närsjögläntans HVB -och utslussboende arbetar vi med flickor i åldern 13-20 år med psykosociala och neuropsykiatriska svårigheter.
Stradivarius HVB och Stödboende Free space

Stradivarius

Skellefteå

Stradivarius är ett behandlingshem för barn och ungdomar i åldern 13-21 år med bland annat social problematik, tidiga relationsstörningar, ADHD, Asperger, utåtagerande beteende, begynnande kriminalitet och missbruk.
Ängbyvägen Free space

Ängbyvägen

Knivsta

Vi tar emot flickor 13-21 år från hela landet med begåvningsnedsättning, psykiatrisk och/eller neuropsykiatrisk problematik.

Är du handläggare och behöver göra en placering?