Attendo Hemtjänst i Umeå

Vi hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar efter dina behov och önskemål.

Kontakt

Unit contact image
Unit contact image

Adress

Fakta

  • Talade språk - Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

    Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Vi underlättar och stöttar dig i din vardag

När du behöver lite stöd för att få vardagen att fungera finns vi på Attendo Hemtjänst Umeå här för dig. Attendo har snart 40 års erfarenhet av hemtjänst och vi vet vad som krävs för att du skall känna dig nöjd. Vårt mål är att du, med stöd och hjälp av oss, skall känna dig trygg hemma. 

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Det är den fasta omsorgskontakten som, tillsammans med dig, planerar de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Hos Attendo Umeå arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor. Med oss kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande. Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Personlig hemtjänst

Vi erbjuder följande tjänster för att underlätta din vardag:
  • Personlig omsorg för dagliga behov som hygien och klädsel, alltid genomförd med respekt för din integritet.
  • Hemstädning och tvättservice skräddarsydd efter dina specifika önskemål, genomförd med högsta standard för att skapa en ren och trivsam hemmiljö.
  • Personlig inköpshjälp som tar hänsyn till dina mat- och hushållsbehov, säkerställande att allt du behöver kommer hem till dig.
  • Matlagning med fokus på näringsrika och välsmakande rätter.
  • Ledsagning till olika ärenden och aktiviteter, för att stödja din sociala delaktighet.

Berit valde hemtjänst från Attendo

"Hana är en fast och trygg punkt i tillvaron" säger Berit

Det är en lagom stormig och nollgradig vinterdag i Umeå. Vi har stämt träff med Berit Lindqvist, en av många Umeå bor som valt att få sin hemtjänst levererad och utförd av Attendo Hemtjänst. Fikat står framdukat och det råder en varm, välkomnande och lugn stämning i huset på Grisbacka.

Läs mer
Quote

Jag är nöjd med allt!

Devider

Kund på Attendo Hemtjänst Umeå

Din integritet och trygghet i fokus

För oss är din integritet och trygghet av yttersta vikt. Vi anpassar våra tjänster för att reflektera din livsstil och dina personliga val. Vårt team är alltid tillgängligt och vi erbjuder även trygghetslarm som en extra trygghetsåtgärd.

Fast omsorgskontakt

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Din fasta omsorgskontakt lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål. Din fasta omsorgskontakt är också den medarbetare från oss som du mest kommer få besök av.

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, finns det möjlighet att köpa hushållsnära tjänster. Detta kan till exempel vara städning, fönsterputs, ärenden, promenader eller lättare trädgårdsskötsel.

Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs och inköp.

Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Ring oss för att veta mer om priser och vilka tjänster vi kan erbjuda dig för att underlätta din vardag!

020 - 211 300 

Måndag - fredag, 8.00 - 16.00

Läs mer om hushållsnära tjänster

Här finns Attendos hemtjänst i Umeå

Med vår kännedom om Umeå strävar vi efter att ge dig en hemtjänst som är både nära och personligt skräddarsydd. Vår ambition är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

I Umeå erbjuder vi hemtjänst i områdena: Centrum, Nord, Väst, Syd/Öst, Tavelsjö och Hörnefors.

Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Jobba hos oss!

Söker du en arbetsplats där du kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt!

Lediga jobb i Umeå
Quote

I mitt arbete strävar jag alltid efter att tillgodose våra kunders önskemål.

Devider

Nora Öhlin

Planeringsledare

Intresserad av hemtjänst?