Attendo Kalmgatan

Välkommen till Attendo Kalmgatans gruppbostad! Här finns fem lägenheter med vardagsrum, sovalkov/sovrum, kök, badrum och balkong. Det finns även gemensamma utrymmen att träffas och umgås.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 5

    Talade språk - Svenska

    Trädgård

Story image

Tillgång till personal dygnet runt

Attendo Kalmgatans gruppbostad ligger i Hammarbyhöjden och är till för dig som har en funktionsnedsättning och vill ha tillgång till personal dygnet runt. Du har nära till naturen och till stan är det bara ett fåtal tunnelbanestationer.

På Attendo Kalmgatan finns fem lägenheter med vardagsrum, sovalkov/sovrum, kök, badrum och balkong. Det finns även gemensamma utrymmen att träffas och umgås. På den gemensamma uteplatsen kan du grilla på somrarna tillsammans med andra som bor i huset. Gruppbostaden ligger i ett flerfamiljshus.

Story image

Vårdare med långvarig erfarenhet och kunskap

På Attendo Kalmgatan finns det personal dygnet runt. Arbetet leds av en verksamhetschef som har sitt kontor på en av enheterna i närheten. Personalen som arbetar här är vårdare med långvarig erfarenhet och kunskap om personer med funktionsnedsättning.

De anställda har ofta ett extra ansvarsområde som t.ex platsansvar, kvalitetssamordning eller dokumentation- och värderingsansvar.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?