Attendo Petrejusvägen

Attendo Petrejusvägen gruppbostad ligger i Hammarbyhöjden utanför Stockholm. Gruppbostaden erbjuder ett aktivt liv med bio, teater, utställningar och utflykter.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 6

    Talade språk - Svenska

Story image

Ett aktivt liv

Attendo Petrejusvägens gruppbostad ligger i Hammarbyhöjden utanför Stockholm. Petrejusvägen har sex fullvärdiga lägenheter med uteplats. Gruppbostaden har även gemensamma utrymmen att umgås på. Här finns det personal att tillgå dygnet runt.

Gruppbostaden erbjuder ett aktivt liv med bio, teater, utställningar och utflykter där personalstöd ges utifrån individuella behov. Du som bor här kan påverka ditt eget liv och utveckling och lever så självständigt som möjligt.

Story image

Alla deltar aktivt i planering

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Alla som bor här är delaktiga i att utforma sina egna genomförandeplaner och deltar aktivt i planering av aktiviteter av olika slag. Verksamheten har ett nära samarbete med olika vårdgivare och alla boende har minst två stödpersoner.

Story image

Engagerade och motiverade medarbetare

Hos oss arbetar engagerade och motiverade medarbetare med bred erfarenhet av olika funktionshinder. Personalen har tät kontakt med arbetsplatser, anhöriga och brukarnas övriga nätverk.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?