Attendo Skarabacken

Attendo Skarabacken är en gruppbostad i Hammarbyhöjden och är till för personer med en funktionsnedsättning som behöver tillgång till personal dygnet runt. Du har nära till naturen och tunnelbanan och kan snabbt vara inne i stan om du så önskar.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 5

    Talade språk - Svenska

Story image

Tillgång till personal dygnet runt

Attendo Skarabackens gruppbostad ligger i Hammarbyhöjden och är till för dig som har en funktionsnedsättning och vill ha tillgång till personal dygnet runt. Du har nära till naturen och tunnelbanan och kan snabbt vara inne i stan om du så önskar.

På Attendo Skarabacken finns fem lägenheter med vardagsrum, sovalkov, kök och badrum. En del av lägenheterna har även balkong. Du och de andra som bor här har tillgång till gemensamma utrymmen där ni kan umgås. Det finns även en fin gemensam altan som vetter mot gården och en skogsbacke. Gruppbostaden ligger i ett flerfamiljshus.

Story image

Kunskap om personer med funktionsnedsättning

På Skarabacken finns det personal dygnet runt. Arbetet leds av en verksamhetschef som har sitt kontor på en av enheterna i närheten. Personalen som arbetar här har långvarig erfarenhet och kunskap om personer med funktionsnedsättning. Personalen har ofta ett extra ansvarsområde som t.ex platsansvar, kvalitetssamordning eller dokumentations och värderingsansvar.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?