Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Finn Malmgrensväg

Finn Malmgrensväg 116, Stockholm

Välkommen till oss

Anna Wielbass, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
6
Talade språk
Svenska

Boendet

Naturnära gruppbostad

Gruppbostaden Attendo Finn Malmgrensväg ligger i Hammarbyhöjden och är till för personer som har en funktionsnedsättning och vill ha tillgång till personal dygnet runt. Det är nära till naturen och till stan är det bara ett fåtal tunnelbanestationer.

På Attendo Finn Malmgrensväg finns fem lägenheter med vardagsrum, sovalkov/sovrum, kök, badrum och balkong. Det finns även gemensamma utrymmen att träffas och umgås i. På den gemensamma uteplatsen kan du grilla på somrarna tillsammans med andra som bor i huset. Gruppbostaden ligger i ett flerfamiljshus.

Medarbetare

Medarbetare finns nära dygnet runt

På Attendo Finn Malmgrensväg finns det medarbetare på plats dygnet runt. Arbetet leds av en verksamhetschef som har sitt kontor på en av enheterna i närheten. Medarbetarna som arbetar här är vårdare med långvarig erfarenhet och kunskap om personer med funktionsnedsättning. De anställda har ofta ett extra ansvarsområde som t.ex platsansvar, kvalitetssamordning eller dokumentation- och värderingsansvar.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2974483,"lng":18.1136409},"content":"<h4>Attendo Finn Malmgrensväg, Gruppbostad för vuxna i Johanneshov, Stockholm</h4><p>Finn Malmgrensväg 116 </br> 121 50 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.2974483,18.1136409' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Finn Malmgrensväg 116,
121 50 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving