Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Floda Portar

Högsboholmsvägen 2, Lerum

Välkommen till oss

David Gutman, Verksamehetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna, Gruppbostäder Vuxna
Antal platser
6

Om boendet

Gruppbostad i naturskönt område

Floda Portar gruppbostad drivs av Attendo sedan mars 2014 på uppdrag av Lerums kommun. Här arbetar vi med att stödja och uppmuntra varje individ till att bli så självständig som möjligt efter egna individuella behov. Målet är att ge varje individ en meningsfull tillvaro, struktur i vardagen, social gemenskap och ökad delaktighet i samhället.

Vi har 6 lägenheter i olika storlekar. Varje lägenhet har ett eget kök och badrum. Tillgång till gemensamma utrymmen finns och där lagas det mat gemensamt med de boende.

Villan ligger i naturskönt område men med bra tillgång till kollektiva färdmedel. Verksamheten har också till gång till egen buss.

Omsorg & Aktiviteter

Stort aktivitetsutbud

Alla boende har till gång till 2 kontaktpersoner.

Aktiviteter som erbjuds är bl.a. individuell och gruppträning, studiebesök på Liseberg, museer, djurparker, teater, utflykter och övernattningar på sommaren. Vi går också på konserter och gör båtutflykter i Göteborgs vackra skärgård.

Medarbetare

Engagerade medarbetare

Alla medarbetare är stödassistenter och är utbildade undersköterskor. Vi har tillgång till kommunens arbetsterapeuter, sjukgymnaster och sjuksköterskor.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":57.798793,"lng":12.3696},"content":"<h4>Attendo Floda Portar</h4><p>Högsboholmsvägen 2 </br> 448 33 Lerum </br> </p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=57.798793,12.3696' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Högsboholmsvägen 2,
448 33 Lerum

Öppna vägbeskriving