Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Nathorstvägen

Nathorstvägen 21C, Stockholm

Välkommen till oss

Anna Selinder, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
5
Talade språk
Svenska

Boendet

Egna aktiviteter med personalstöd

Attendo Nathorstvägens gruppbostad ligger i Hammarbyhöjden utanför Stockholm. Här bor du i egen lägenhet, men möjlighet finns till att umgås och äta middag gemensamt ibland.

Du har möjlighet till egna aktiviteter med personalstöd, målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Djur och natur är några av de gemensamma intressen som några av de boende på gruppbostaden har.

Nathorstvägen har fem fullvärdiga lägenheter varav alla ligger på samma våningsplan i ett flerfamiljshus. Gruppbostaden har även gemensamma utrymmen.

Omsorg

Trygg tillvaro och goda levnadsvillkor

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Alla boende har minst två stödpersoner och personalen har tät kontakt med arbetsplatser, anhöriga och de boendes övriga nätverk. Samarbetet med gode män och anhöriga är en viktig del i arbetet.

Medarbetare

Engagerade och motiverade medarbetare

Hos oss arbetar engagerade och motiverade medarbetare med bred erfarenhet och kunskap. Det är en stabil arbetsgrupp med mycket glädje, motivation och engagemang. Personal finns  på plats dygnet runt, på natten har vi vaken nattpersonal.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2967931,"lng":18.090439},"content":"<h4>Attendo Nathorstvägen, Gruppbostad för vuxna i Hammarbyhöjden, Stockholm</h4><p>Nathorstvägen 21C </br> 121 36 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.2967931,18.090439' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Nathorstvägen 21C,
121 36 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving